Hol vásároljak ehhez? (több lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék olyasmi cuccokat venni, amilyeneket Taylor Momsen, Hayley Williams, Arany Dóri és hasonló stílusú csajok hordanak. Hol nézzek szét?2011. aug. 19. 12:38
1/3 anonim válasza:
veszel egy koptatott farmert vagy egy olyan "szakadtat" egy lenge feliratos fekete pólót vagy egy fekete toppot. egy tornacsukát egy bőrkabátot egy ilyen sálat: [link]
max. más színben. kicsit megtupírozod a hajad. és kész. ehhez bemész egy kínaiba megveszed most pár ezer forintrt mert mindenhol leárazások vannak. :) pl. a Cosmosba enj be ha van nálatok a közelben :)
2/3 anonim válasza:
Nem az a lényeg hol, hanem az, hogy mit. Mindenhol vannak ilyen stílusú cuccok, de konkrétan olyan boltot én még nem láttam, ahol csak ilyen stílusú ruhákat árulnak.
Alapdarabok a csőgatya, bőrdzseki, laza felsők, kockás ing, tornacsuka, rockos kiegészítők. Ezeket bármilyen 'divatosabb' üzletben megtalálod.
3/3 anonim válasza:
a végére írtam, hogy a Cosmosban simán talál.:) nem egy nem kettő cső gatyát bőrkabátot sálat esetleg szegecses övet láttam. ami ehhez a stílushoz pont jó :) és mivel most 30-50-70%-os leárazások vannak jó üzlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!