Ehhez a ruhához milyen cipőt vásároljak? (link)
A párom olyan magas mint én és nem szereti ha magassarkút veszek fel, így új cipőt/szandált kell vennem.
Linkelnétek nekem képet ha van vmi ötletek? A ruha egyébként bronzos szürke (nem ezüst).
Igazából ehhez akármit felvehetsz. Én egy ezüst törpetűsarkút, vagy olyan cipőt, ami elöl kivágott és lapos, vennék hozzá. És ezüst táskát.
De az is megoldás, ha a barátod leszoktatod arról, hogy ezen problémázzon - minél előbb.
Egy sexi magassarkút. Kit érdekel, hogy a pasit zavarja hogy magasabb vagy? Nincs önbizalmas ha emiatt ksebbségi érzése van.
Azt vedd fel ami neked tetszik. Nincs olyan férfi aki miatt ne azt viseljem ami nekem tetszik...
köszönöm a válaszokat. :)
Összeállt: törpe sarkú, vagy max 6-7 cm-s, elöl nyitott orrú cipő, esetleg szandál. A színe ezüst, bronzos végszükség esetén fekete. Van egy ezüst selyem borítéktáskám.
KÖSZI mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!