Mondanátok ilyet? Esetleg link?
Tippekre lenne szükségem.
Kicsit kövér vagyok. Nem nagyon, de azért látszik rendesen.
Milyen ruhákat vegyek fel, amiben csinos is lehetek?
Esetleg linket küldenétek?
Előre is köszi!
15/L
Fuss naponta 3 kört a ház körül, és nem leszel dagadt, se lusta.
Ne takargatni próbáld, mert attól jobb nem lesz, sőt, az évek során csak több lesz rajtad...fiatal vagy még ahhoz, hogy tönkretedd az életed egészségtelenséggel, túlsúllyal, stb.
Igazad van.
Most váltottam. Egészségesen étkezem és sokat sportolok.
De ameddig nem fogyok le addig fel kell venni vmit.
Nem tudom mennyi túlsúlyod van (ha van egyáltalán, a korodban sokan túl kritikusak magukkal), de egyet semmi esetre se tegyél: ne kezdj el nagyon bő ruhákat hordani, mert akkor ordítani fog rólad, hogy kövérnek gondolod magad és majd kövérebbnek is látszol.
Amennyire a stílusod engedi húzhatsz fel nőies ruhákat, mert még ha van is rajtad pár plusz kiló, biztos van olyan részed amivel többnyire elégedett vagy, pl. ha a lábaiddal nincs nagy gond, akkor csizma, harisnya, szoknya nagyon dekoratív tud lenni egy testesebb lányon is.
Ha a melleid nagyok, esetleg finoman kidobhatod azokat is, bár ehhez még túl fiatal vagy szerintem. Ha lehet ne lógjanak ki a kényes testrészeid, tehát a nagyon alacsony csípőnadrág problémás tud lenni. Ha nem karvastagságnyi a háj rajtad, akkor finoman testvonalat követő felsőt is felvehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!