SOS! Már elég sok helyen kerestem ilyen/ilyesmi rövid nacit. Valaki nem-e tud esetleg segíteni, vagy valahol neten nem lehet rendelni? LINK bővebben!
2010. aug. 13. 00:41
2/11 A kérdező kommentje:
hanem mi?:$
2010. aug. 13. 00:49
3/11 anonim válasza:
nemtudom milyen fajta, de alsónemű:D
4/11 anonim válasza:
sztem ez nem alsónemű mert van ilyen rövidgatya
bár én ilyen rövidet csak farmer anyagúban láttam boltban.
5/11 anonim válasza:
Ez inkább egy sportos franciabugyinak néz ki szerintem:) legtöbb fehérnemű üzletben biztos lehet kapni:)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! De valaki nem tud olyan oldalt (lehet vaterától megkezdve bármi) ahol ilyesmi nacikat találok?:(
2010. aug. 13. 01:08
7/11 anonim válasza:
terranovába esetleg.
régebben láttam
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem-e tudna esetleg valaki olyan Retro márkájú rövid sortot,aminek a hátuljára nagy betűkkel rá van írva, hogy Retro?:)
2010. aug. 13. 01:37
9/11 anonim válasza:
1. Olyan nincs hogy nem-e. Felejtsd el.
2. Ha retro márkájút keresel, keresd a retro boltokban ;).
3. Ilyesmi rövidgatyákat lehet találni a new yorkerben is.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!