Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Táskát alkaron hordani kényelm...

Weke Daka kérdése:

Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?

Figyelt kérdés
Kényelmes biztos nem lehet, mert az alkart felfelé kell tartani, nem elég lógatni. Vállon hordáshoz képest meg azért nem számít kényelmesebbnek, mert olyan fülű táskát meg nem vállon kell hordani, hanem lógatott karral kézbe fogva vinni. Buták ezek nagyon. De miért?

2013. okt. 6. 23:20
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

A ... kérdésre adott egyik válaszból idéznék. Nem én írtam:

"Mirk válasza:

Alkaron karperecet, órát, esetleg mandzsettát kell hordani. Könyökhajlatban meg injekciós tűt.

Ez így praktikus. Ahogy az is, hogy az embernek kifejlődött két célszerszáma a táskahordásra. A jobb és a bal kéz. Azért jók ezek a szerszámok, mert van rajtuk négy ujj, amiket behajlítva megragadhatod a táska fülét, az ötödiket meg rázárhatod, hogy ne tudjon kiesni a kezedből. Ez biztos fogást biztosít ellentétben az alkaron való egyensúlyozással.

Abban az esetben ha túl nehéz, vagy hosszú a táska, fel vagyunk még szerelve a váll, illetve a hát nevű testrészekkel, amelyek kiválóan alkalmasak nagyobb, vagy nehezebb tárgyak mozgatására.

Remélem kielégítő volt a válaszom."

Most akkor el lehet gondolkozni, hogy egyes pitsák vagy a férfiak a hülyébbek, és kinek mi nem megy bele a "pici agyacskájába".

A magunkfajta férfilogikát néhány nő is megvédi és magáénak érzi, így ez női logikává is válik:

"Nő vagyok, de szerintem ez így, ahogy sok liba hordja, még a nőknek is rosszul áll...hát még egy pasinak:)))"

másik:

"Én lányként sem hordom így a táskáimat..."

persze azért lányosan odateszik a 3 pontot egy helyett...

2013. okt. 8. 21:13
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy mind a két kérdésednél csak a számodra tetszőeket emeled ki... EZ is nagyon férfias...
2013. okt. 8. 22:25
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál már elég választ, úgyhogy te is válaszolj légszíves. Miért foglalkoztat téged ennyire, hogy ki hogy hordja a táskáját? Neked zsibbad el tőle a karod? Nem gondolod, hogy hasznosabb lenne, ha ahelyett, hogy másokkal foglalkoznál, a saját hibáidon próbálnál javítani?
2013. okt. 8. 22:32
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a kérdésből 3 dolgoz kőkeményen le lehet szűrni:

1.) hímsoviniszta vagy

2.) korlátolt vagy

3.) unatkozol, de rohadtul.

Nincs nagyobb örömöd az életben mint abba belekötni hogy egyesek hogy viszik a táskát? Grat.

És egyébként ha valaki a te szavaiddal élve "p*csa", ahhoz őszintén szólva mi közöd van?

Foglalkozz már a saját életeddel... már ha van...

2013. okt. 17. 21:53
 35/37 anonim ***** válasza:
Figyelj már, nem k..va mindegy neked, ki hogyan hordja a táskáját, de most komolyan?? :D
2013. okt. 18. 19:50
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha felteszel egy kerdest akkor logikusan el kene fogadnod az arra erkezett valaszokat. De mit csinalsz? Kapsz valaszt ami nem tetszik erre elkezdesz veszekedni a valaszolokkal meg bizonygatod hogy te jobban tudod nekik mi a jo. Ez olyan mintha ezt a kerdest tennek fel: "Julcsika miert festette okkersargara a napocskat mikozben vilagossarga?", ami kapna ilyen valaszokat "lehet hogy neki ez a szin tetszett", vagy "szerinte meg olyan szinu a nap", es erre a kerdezo elkezdeni veszekedni veluk, hogy "dde neeeem, nem iis, az nem lehet olyan szinu, ez butasag, lehetetleeen"...

Szerintem te pipa lettel valami csajra akirol eszrevetted hogy ugy hordja a taskajat, es olyan valaszokat varsz hogy igen, nagyon pic.sas es mindenki hul.ye liba aki ugy hordja...

A ferfiak meg ugyanazert nem hordjak igy a taskat, mint amiert nem hordanak magassarkut es miniszoknyat. Mert az noies, nem ferfias.

2013. okt. 21. 17:33
 37/37 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az a p1csás, ha kifelé tartva a kezét. Ha behajlítja, akkor nincs vele bajom. De az tényleg természetellenes, ha a táska lóg az alkarján, a keze pedig a magasba. Láttam ilyen lányokat és azok tényleg p1csák voltak. De aki az alkarján hordja és behajlítja a kezét, az tegye úgy, ha jól esik neki. Ezért nincs jogom felette ítélkezni, főleg nem ilyen szavakkal illetni. Nem ettől lesz valaki p1csa, vagy épp plázacica.
2013. okt. 22. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!