Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?
A ... kérdésre adott egyik válaszból idéznék. Nem én írtam:
"Mirk válasza:
Alkaron karperecet, órát, esetleg mandzsettát kell hordani. Könyökhajlatban meg injekciós tűt.
Ez így praktikus. Ahogy az is, hogy az embernek kifejlődött két célszerszáma a táskahordásra. A jobb és a bal kéz. Azért jók ezek a szerszámok, mert van rajtuk négy ujj, amiket behajlítva megragadhatod a táska fülét, az ötödiket meg rázárhatod, hogy ne tudjon kiesni a kezedből. Ez biztos fogást biztosít ellentétben az alkaron való egyensúlyozással.
Abban az esetben ha túl nehéz, vagy hosszú a táska, fel vagyunk még szerelve a váll, illetve a hát nevű testrészekkel, amelyek kiválóan alkalmasak nagyobb, vagy nehezebb tárgyak mozgatására.
Remélem kielégítő volt a válaszom."
Most akkor el lehet gondolkozni, hogy egyes pitsák vagy a férfiak a hülyébbek, és kinek mi nem megy bele a "pici agyacskájába".
A magunkfajta férfilogikát néhány nő is megvédi és magáénak érzi, így ez női logikává is válik:
"Nő vagyok, de szerintem ez így, ahogy sok liba hordja, még a nőknek is rosszul áll...hát még egy pasinak:)))"
másik:
"Én lányként sem hordom így a táskáimat..."
persze azért lányosan odateszik a 3 pontot egy helyett...
Ebből a kérdésből 3 dolgoz kőkeményen le lehet szűrni:
1.) hímsoviniszta vagy
2.) korlátolt vagy
3.) unatkozol, de rohadtul.
Nincs nagyobb örömöd az életben mint abba belekötni hogy egyesek hogy viszik a táskát? Grat.
És egyébként ha valaki a te szavaiddal élve "p*csa", ahhoz őszintén szólva mi közöd van?
Foglalkozz már a saját életeddel... már ha van...
Ha felteszel egy kerdest akkor logikusan el kene fogadnod az arra erkezett valaszokat. De mit csinalsz? Kapsz valaszt ami nem tetszik erre elkezdesz veszekedni a valaszolokkal meg bizonygatod hogy te jobban tudod nekik mi a jo. Ez olyan mintha ezt a kerdest tennek fel: "Julcsika miert festette okkersargara a napocskat mikozben vilagossarga?", ami kapna ilyen valaszokat "lehet hogy neki ez a szin tetszett", vagy "szerinte meg olyan szinu a nap", es erre a kerdezo elkezdeni veszekedni veluk, hogy "dde neeeem, nem iis, az nem lehet olyan szinu, ez butasag, lehetetleeen"...
Szerintem te pipa lettel valami csajra akirol eszrevetted hogy ugy hordja a taskajat, es olyan valaszokat varsz hogy igen, nagyon pic.sas es mindenki hul.ye liba aki ugy hordja...
A ferfiak meg ugyanazert nem hordjak igy a taskat, mint amiert nem hordanak magassarkut es miniszoknyat. Mert az noies, nem ferfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!