Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Táskát alkaron hordani kényelm...

Weke Daka kérdése:

Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?

Figyelt kérdés
Kényelmes biztos nem lehet, mert az alkart felfelé kell tartani, nem elég lógatni. Vállon hordáshoz képest meg azért nem számít kényelmesebbnek, mert olyan fülű táskát meg nem vállon kell hordani, hanem lógatott karral kézbe fogva vinni. Buták ezek nagyon. De miért?

2013. okt. 6. 23:20
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Én azért viszem egyre gyakrabban a karomon, mert ha a vállamon lóg, úgy sokkal könnyebben férhetnek hozzá illetéktelenek. Jártál már életedben Budapesten? Mert akkor tudnád, hogy a tömegközlekedésben mekkora tumultus szokott lenni a metrón vagy akár a 4-es 6-oson csúcsidőben. Biztonságosabbnak érzem a karomon tartani a táskát. És kikérem magamnak, hogy plázap*csa lennék...
2013. okt. 7. 00:58
 12/37 A kérdező kommentje:

11.: Értem. Tehát tömegben te inkább 80-90 fokban kitartod magad elé az alkarodat, hogy minél kevésbé lehessen elférni, mintsem hogy a válladon hordva a kezeddel magadhoz szorítanád a táskád (mint például én), vagy egyenes karral lefelé lógatva a kezedben tartanád. Bravo! Ez logikus.

És arra mit mondasz, mikor már nincs tömeg, és a p*csák akkor is idétlenül a karukat fárasztva maguk elé tartják a táskát? Annak vajon mi az értelme?

A férfiak vajon miért nem csinálnak úgy? :)

2013. okt. 7. 01:57
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Hozd vissza divatba a normális táskákat, de nézzenek ki jól, és akkor beszélgessünk! Már három 3,14csatáskám van, mrt nem találok másmilyet, ami szép is.
2013. okt. 7. 02:40
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem tökmindegy, ki hogy viszi a táskáját???
2013. okt. 7. 09:05
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért olyan bitang nehéz elhinni, hogy lehet úgy kényelmes a táska, ha a könyökhajlaton lóg... Nőknek nem olyan széles a válla, mint a férfiaknak, így mondjuk könnyebben lecsúszhat és előfordulhat, hogy esetleg nem akarják félpercenként visszatenni... Kicsit sem kirekesztő felszínes, hímsoviniszta dumádra senki sem kíváncsi. A nők sem kezdenek el magyarázni, hogy márpedig hordj fecskét mert az kényelmesebb, mert tartja a tökeidet, mint egy bő szárú alsónadrág...

Tényleg azzal esetleg nincs bajod, ha nők esetleg tangát hordanak? attól nem félted az egészségüket és nem aggódsz a kényelmükért? az nem p.csás? (költői kérdés volt, nem kell válaszolnod...)

2013. okt. 7. 09:34
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan táskák amik nem válltáskák, hanem alkaron kell hordani. Egy rövid fogantyús táskát nem lehet a válladra tenni mert kényelmetlen és hülyén néz ki. [link]

[link]

Ezeket a táskákat alkaron kell horani. :) Én egyáltalán nem "p*csás". Lányos. De egy lány milyen legyen ha nem lányos? :)

2013. okt. 7. 09:34
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Voltál már kollégista és vásároltál már be egy hétre? Akkor tudnád, hogy hátizsák fullon + mindkét kézben egy egy szatyor rossz esetben.. vagy mentél már a koliba gurulóbőrönd+ hátizsák+ szatyor kombóval? ÉS nem opció, hogy nem vigyek annyit, mert 3 hétre viszem itthonról a cuccot, nincs aki segíteni, helyi közlekedés nem nagyon van olyankor már, mikor visszamegyek, taxi pedig nem olcsó.

Szatyorrugdosó voltam.

2013. okt. 7. 10:13
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem pi.csás. Akkor lenne az, ha a lány személyisége is olyan. Nekem nem is kényelmetlen, mivel nem hordok sok cuccot, de ha mégis tele kell tömni valamiért, akkor ott van rajta az a kis cucc amivel oldaltáskává lehet alakítani, feldobom a vállamra és kész.
2013. okt. 7. 10:56
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg nincs életed, hogy ezen lovagolsz, ki hogyan hordja a táskáját? Egyébként fingom sincs, milyen szögben tartom, mert nekem veled ellentétben van munkám, családom, barátom, és ők kötnek le, nem a táskahordás módja. K*rvára nevetséges vagy, ne haragudj.
2013. okt. 7. 15:48
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig így hordom, egyszerűen így van megszokva, már fel sem merül hogy vállra tegyem... Egyébként lehet hogy p*csás de nem izgat, nekem így tetszik, az ilyen táskák szépek és majd pont nem fogom azért felcsapni a vállamra hogy neked a kedvedben járjak.
2013. okt. 7. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!