Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?
Talán mert leszarják, hogy egy ilyen hozzád hasonló selejt mit gondol róluk. Az alapján akarod megítélni az emberek intelligenciáját, hogy hogy hordják a táskájukat, flegma és lekezelő a stílusod, jobban tudod hogy mi kényelmes egyes embereknek mit önmaguk. Nekem inkább te tűnsz butának, ráadásul abból az irritáló fajtából, aki még okosnak is hiszi magát, és mindent ő akar tudni a legjobban. A buta, de nagypofájú ember a legrosszabb kombó szerintem.
És egy darabig igenis kényelmes úgy vinni a kisebb táskákat, bár biztos csak a testem akar átverni engem, te nyilván jobban tudod, hogy márpedig nekem az nem lehet kényelmes, mert pont. Ha meg már nem kényelmes, akkor máshogy hordom.
22.: Valószínűleg mindenféle súly nélkül is úgy a legkényelmesebb tartani a kezedet, ha kb.70-80 fokban behajlítod a karodat és a kezedet magad elé tartod :D
A tested már csak tudja.
Nem is értem, ezt eddig miért nem láttam férfiaknál... :D
Ja, megvan! Talán túl p*csás volna :D
És a férfiak nem akarnak p*csának látszani :)
Talán azért.
22: megnevettettél. köszönöm.
a biztonság kedvéért feltettem férfiak számára is a kérdést, hogy ha olyan kényelmes és praktikus viselet, akkor miért nem hordják ők is úgy a táskájukat.
Talán mert leszarják, hogy egy ilyen hozzád hasonló selejt mit gondol róluk. Az alapján akarod megítélni az emberek intelligenciáját, hogy hogy hordják a táskájukat, flegma és lekezelő a stílusod, jobban tudod hogy mi kényelmes egyes embereknek mit önmaguk. Nekem inkább te tűnsz butának, ráadásul abból az irritáló fajtából, aki még okosnak is hiszi magát, és mindent ő akar tudni a legjobban. A buta, de nagypofájú ember a legrosszabb kombó szerintem.És egy darabig igenis kényelmes úgy vinni a kisebb táskákat, bár biztos csak a testem akar átverni engem, te nyilván jobban tudod, hogy márpedig nekem az nem lehet kényelmes, mert pont. Ha meg már nem kényelmes, akkor máshogy hordom.
köszi az ötletet, legközelebb kipróbálom. csak kis súllyal kényelmes, vagy nagyobb súllyal is? fizikai ismereteim szerint a súly nélkül kitenni előre az alkart, az is fárasztóbb, mint csak lógatni, de lehet, hogy én tanultam rosszul a fizikát, és még nem próbáltam ki a kényelmes módszereteket a gyakorlatban. még egyszer köszi a tippet és a kioktatást. sokat tanultam belőle.
üdvözlettel:
weke
Egyébként tényleg nem írnak butaságot a válaszolók. Velem is volt már úgy hogy vállon már egyszerűen nem bírtam vinni az utazó táskám, mert annyira fájt a hátam, akkor előrevettem és a rövid pántjával fogtam, és sokkal jobb volt.
De persze kérdező, te az életben nem vittél még táskát sem, nem hogy nehéz táskát, így megértem ha nem bírja felfogni ezt a pici agyacskád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!