Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Táskát alkaron hordani kényelm...

Weke Daka kérdése:

Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?

Figyelt kérdés
Kényelmes biztos nem lehet, mert az alkart felfelé kell tartani, nem elég lógatni. Vállon hordáshoz képest meg azért nem számít kényelmesebbnek, mert olyan fülű táskát meg nem vállon kell hordani, hanem lógatott karral kézbe fogva vinni. Buták ezek nagyon. De miért?

2013. okt. 6. 23:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
ma kb másfél óráig sétáltam haza oldaltáskával, nagyon megfájdult a hátam, a végén már pi(elegem van a trágárságszűrőből)csásan vittem, inkább a karom fájjon
2013. okt. 7. 19:32
 22/37 anonim ***** válasza:
93%

Talán mert leszarják, hogy egy ilyen hozzád hasonló selejt mit gondol róluk. Az alapján akarod megítélni az emberek intelligenciáját, hogy hogy hordják a táskájukat, flegma és lekezelő a stílusod, jobban tudod hogy mi kényelmes egyes embereknek mit önmaguk. Nekem inkább te tűnsz butának, ráadásul abból az irritáló fajtából, aki még okosnak is hiszi magát, és mindent ő akar tudni a legjobban. A buta, de nagypofájú ember a legrosszabb kombó szerintem.

És egy darabig igenis kényelmes úgy vinni a kisebb táskákat, bár biztos csak a testem akar átverni engem, te nyilván jobban tudod, hogy márpedig nekem az nem lehet kényelmes, mert pont. Ha meg már nem kényelmes, akkor máshogy hordom.

2013. okt. 7. 20:33
 23/37 A kérdező kommentje:

22.: Valószínűleg mindenféle súly nélkül is úgy a legkényelmesebb tartani a kezedet, ha kb.70-80 fokban behajlítod a karodat és a kezedet magad elé tartod :D

A tested már csak tudja.

Nem is értem, ezt eddig miért nem láttam férfiaknál... :D

Ja, megvan! Talán túl p*csás volna :D

És a férfiak nem akarnak p*csának látszani :)

Talán azért.

2013. okt. 7. 22:30
 24/37 A kérdező kommentje:

22: megnevettettél. köszönöm.

a biztonság kedvéért feltettem férfiak számára is a kérdést, hogy ha olyan kényelmes és praktikus viselet, akkor miért nem hordják ők is úgy a táskájukat.

Talán mert leszarják, hogy egy ilyen hozzád hasonló selejt mit gondol róluk. Az alapján akarod megítélni az emberek intelligenciáját, hogy hogy hordják a táskájukat, flegma és lekezelő a stílusod, jobban tudod hogy mi kényelmes egyes embereknek mit önmaguk. Nekem inkább te tűnsz butának, ráadásul abból az irritáló fajtából, aki még okosnak is hiszi magát, és mindent ő akar tudni a legjobban. A buta, de nagypofájú ember a legrosszabb kombó szerintem.És egy darabig igenis kényelmes úgy vinni a kisebb táskákat, bár biztos csak a testem akar átverni engem, te nyilván jobban tudod, hogy márpedig nekem az nem lehet kényelmes, mert pont. Ha meg már nem kényelmes, akkor máshogy hordom.

köszi az ötletet, legközelebb kipróbálom. csak kis súllyal kényelmes, vagy nagyobb súllyal is? fizikai ismereteim szerint a súly nélkül kitenni előre az alkart, az is fárasztóbb, mint csak lógatni, de lehet, hogy én tanultam rosszul a fizikát, és még nem próbáltam ki a kényelmes módszereteket a gyakorlatban. még egyszer köszi a tippet és a kioktatást. sokat tanultam belőle.

üdvözlettel:

weke

2013. okt. 7. 22:46
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát te tényleg buta vagy. Olvasd el újra a válaszom, 21-es voltam. A karomon is kényelmetlen, de nem a hátam fáj tőle legalább. Persze, jobb lenne, csak lógatni a karom, és még jobb lenne, ha nem is lenne táskám. De van, és valahogy muszáj vinni, és néha vállon már nagyon rossz.
2013. okt. 7. 23:06
 26/37 A kérdező kommentje:
25: tényleg nagyon buta vagyok (azért kérdezek), minden férfi nagyon buta, mert nem nőiesen/p*csásan cipelik a táskát (plusz erőfeszítéssel). ugye elnézed nekem, hogy buta férfi vagyok én is?
2013. okt. 7. 23:26
 27/37 anonim ***** válasza:
De miért nem vagy képes elhinni, hogy tudom mikor fáj a hátam?
2013. okt. 7. 23:27
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja és magassarkút is hordunk, pedig nem mindig kényelmes. És a férfiak nem utánozzák le, mi mégi hordjuk.
2013. okt. 7. 23:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdezőt egy pattanásos, szemüveges fizikusnak vagy elméleti matematikusnak tudom elképzelni, de a rosszabb fajtából, tehát aki elalvás előtt nem a bárányokat számolja, hanem differenciálegyenleteket old meg. Egyes lányok a táska hordásának nem a legkényelmesebb módját választották, ez pedig a kérdező agya számára feldolgozhatatlan. De válaszolok is: azért b*szdmeg, amiért magassarkút is hordunk.
2013. okt. 7. 23:32
 30/37 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg nem írnak butaságot a válaszolók. Velem is volt már úgy hogy vállon már egyszerűen nem bírtam vinni az utazó táskám, mert annyira fájt a hátam, akkor előrevettem és a rövid pántjával fogtam, és sokkal jobb volt.

De persze kérdező, te az életben nem vittél még táskát sem, nem hogy nehéz táskát, így megértem ha nem bírja felfogni ezt a pici agyacskád.

2013. okt. 8. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!