Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Táskát alkaron hordani kényelm...

Weke Daka kérdése:

Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?

Figyelt kérdés
Kényelmes biztos nem lehet, mert az alkart felfelé kell tartani, nem elég lógatni. Vállon hordáshoz képest meg azért nem számít kényelmesebbnek, mert olyan fülű táskát meg nem vállon kell hordani, hanem lógatott karral kézbe fogva vinni. Buták ezek nagyon. De miért?

2013. okt. 6. 23:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Kérdésedben benne van a válasz is. Mert azok... :)
2013. okt. 6. 23:26
 2/37 anonim ***** válasza:
Biztos T-rexek voltak előző életükben :)
2013. okt. 6. 23:33
 3/37 anonim ***** válasza:

Én szatyrot hordok így pedig kicsit sem vagyok piccs :D Nekem sokkal könnyebb úgy vinni, a súly valahogy nem olyan megterhelő. És amúgy nem kényelmetlen, ha nem nézzük, hogy 5-10 kilót cipelek így.

De táskát meg gondolom azért visz úgy, mert nem zavarja, ha picsnak nézik.

2013. okt. 6. 23:35
 4/37 A kérdező kommentje:
3: tehát neked kb. 70-80 fokban behajlított karral, az alkarodon egyensúlyozva plusz erőkifejtést igényelve KÉNYELMESEBB és KÖNNYEBB a súlyt cipelni, mint egyenes karral a súlyt csak megtartani. Értem. Logikus. Nőknek.
2013. okt. 6. 23:43
 5/37 anonim ***** válasza:
84%

Sok táskának olyan rövid a füle, hogy nem tudja az ember a vállára venni, nekem is van egy ilyen kistáskám, az könnyű is, szóval nem kényelmetlen cipelni, kényelmesebb alkaron vinni mint kézben hordani, így legalább tudom a kezemet használni. Nyilván nehéz könyveket vagy sok cuccot nem fogok így vinni, de a lányok többsége az óriási retiküljében is csak pár dolgot tart, nem hatalmas súlyokat emelgetnek.

Ha csak ezért néz valaki plázacicának, butának vagy bármi másnak, annak egészségére, én legalább tudom hogy nem vagyok az, sőt azt is, hogy az emberekről úgy beszélünk, hogy "ők", nem pedig "ezek". ;)

2013. okt. 7. 00:05
 6/37 anonim ***** válasza:
Nekem i van néhány ilyen táskám, eléggé utálom, de ez a divat, mást nem nagyon találtam. Egyébként nagyon szépek, csak fáj tőlük a karom.
2013. okt. 7. 00:06
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert hajlamos vagyok belerúgni a szatyorba..:D És mivel elég pöttöm vagyok, ez az emelés pont elég ahhoz, hogy ne tegyem. Nem logikus, de ha nekem így kényelmes, akkor hát így kényelmes. A macskák nyakatekert pózokba alszanak, rájuk mégsem szól senki, hogy ez nem logikus :D
2013. okt. 7. 00:12
 8/37 anonim válasza:
100%
húú, de irigylem a problémádat! :-)
2013. okt. 7. 00:24
 9/37 A kérdező kommentje:

5.: >Sok táskának olyan rövid a füle, hogy nem tudja az ember a vállára venni

- nem is vállon kell hordani, hanem egyenes karral kézben hordani. válltáskának pedig megfelelő pánthosszúságú táskát ajánlok. Ezt felfogni biztosan túl bonyolult dolog. Legközelebbi kérdésem az lesz, hogy a férfiak vajon miért nem hordják a táskájukat az alkarukon.

>az emberekről úgy beszélünk, hogy "ők", nem pedig "ezek". ;)

- az emberekre valóban azt mondjuk, hogy "ők", a p*csákra pedig azt, hogy ezek ;)

2013. okt. 7. 00:39
 10/37 A kérdező kommentje:

7.: " hajlamos vagyok belerúgni a szatyorba..:D"

-javaslom a válltáskát. a férfiak már feltalálták.

2013. okt. 7. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!