Táskát alkaron hordani kényelmetlen és p*csás hatású, nemcsak plázacicás, hanem p*csa hatású. De akkor miért csinálják?
Én szatyrot hordok így pedig kicsit sem vagyok piccs :D Nekem sokkal könnyebb úgy vinni, a súly valahogy nem olyan megterhelő. És amúgy nem kényelmetlen, ha nem nézzük, hogy 5-10 kilót cipelek így.
De táskát meg gondolom azért visz úgy, mert nem zavarja, ha picsnak nézik.
Sok táskának olyan rövid a füle, hogy nem tudja az ember a vállára venni, nekem is van egy ilyen kistáskám, az könnyű is, szóval nem kényelmetlen cipelni, kényelmesebb alkaron vinni mint kézben hordani, így legalább tudom a kezemet használni. Nyilván nehéz könyveket vagy sok cuccot nem fogok így vinni, de a lányok többsége az óriási retiküljében is csak pár dolgot tart, nem hatalmas súlyokat emelgetnek.
Ha csak ezért néz valaki plázacicának, butának vagy bármi másnak, annak egészségére, én legalább tudom hogy nem vagyok az, sőt azt is, hogy az emberekről úgy beszélünk, hogy "ők", nem pedig "ezek". ;)
5.: >Sok táskának olyan rövid a füle, hogy nem tudja az ember a vállára venni
- nem is vállon kell hordani, hanem egyenes karral kézben hordani. válltáskának pedig megfelelő pánthosszúságú táskát ajánlok. Ezt felfogni biztosan túl bonyolult dolog. Legközelebbi kérdésem az lesz, hogy a férfiak vajon miért nem hordják a táskájukat az alkarukon.
>az emberekről úgy beszélünk, hogy "ők", nem pedig "ezek". ;)
- az emberekre valóban azt mondjuk, hogy "ők", a p*csákra pedig azt, hogy ezek ;)
7.: " hajlamos vagyok belerúgni a szatyorba..:D"
-javaslom a válltáskát. a férfiak már feltalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!