Miért ilyen igénytelenek az emberek?
Figyelt kérdés
Ma mondjuk kb egy ilyen látványba futottam bele:
Egy csajon nude színű harisnya (leggingsnek inkább nem mondanám) és virított alatta a fekete tangája, meg a a narancsbőrös nagy segge. Otthon nem néznek tükörbe ezek a lányok? :D
2013. szept. 26. 10:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem, még menőnek is gondolják. :D
2/4 anonim válasza:
Anglia tele van ilyenekkel. Bar szerencsere jo seggeket is latni koztuk. De ne aggodj, vannak azert normalisan oltozo emberek. Sok kis kosztumos csajszit latni erre, amolyan mocskos titkarno stilusban :D
3/4 anonim válasza:
azért ne úgy írjad már, mintha minden ember így öltözne...
egyébként én is láttam már ilyet, hogy harisnyaleggingset vett fel és azt hitte, hogy nem átlátszó. bár mondjuk elég gáz, hogy a cicanadrágot is úgy hordják egyesek, mintha nadrág lenne.
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy olyan osztálytársam, aki inden nap leggingsben jár és nem takarja eeeeel a fenekét, ráadásul van rajta némi felesleg is. Szinte mindig átlátszik a tangája és az is látszik, hogy narancsbőrös. Hát nem mondom, nem valami bizalomgerjesztő, de most ha ő így érzi jól magát az az ő dolga. Pedig rendes, normális csaj, nem értem miért nem veszi észre, hogy ez nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!