Gáz lenne, ha felvenném?
Figyelt kérdés
Nem tartozom a kifejezetten vékony lányok közé, de ugyanakkor kövér sem vagyok. 164 cm, 61-2 kg vagyok. Azt mondják, hogy homokóra alkatom van. Szerintetek felvehetném a cicanacit, vagy túl közönséges lenne? :)2013. szept. 15. 13:45
1/6 anonim válasza:
Attól függ mivel. Ne vegyél magassarkút mellé. Mindenképp feneket és csípőt takaró pólót válassz felsőnek. Egyébként szerintem a cicanadrág alapból nem a legjobb választás, főleg így, mikor jönnek a hidegebb idők, mert veszélyeztet a fölfázás, de ha ezekre figyelsz, akkor nem fognak nagyon kinézni. :)
2/6 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt aki kifejezetten az a dagadt tipus, egy vékony lánynak két combja akkora mint neki egy de ő simán felvesz cicanacit ..egyáltalán nem zavarja pedig kegyetlenűl néz ki benne. Szerintem felveheted ha nem vagy dagi :)
3/6 anonim válasza:
Igazából a cicanadrágot alapból hosszított felsővel, ruhával vagy szoknyával kellene hordani. (Nagyon sokan úgy hordják mintha farmert vennének fel, pedig az elég gázos...) Ha így akartad felvenni, akkor nem lesz gond.
De a súlyodból nem hiszem, hogy duci lennél, csak kerekebb az átlagnál :D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 15. 19:12
5/6 anonim válasza:
cicanaci bárhogy gáz. nem is értem mire találták azt ki? talán futni?
6/6 ívy1 válasza:
Szerintem még belefér,de én azt mondom inkább magasabb sarkú cipővel vedd fel,mert az optikailag nyújt,és ha nincs pocakod akkor lehet szűk felsővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!