Holnap két állásinterjúra kell mennem, viszont nem sok tapasztalatom van ilyen téren, hogy mit is kellene felvennem. Csináltam pár képet, szerintetek melyik jobb, melyiket kellene felvennem?
3 inget tudok variálni, két nadrággal és egy mellénnyel. De azt sem tudom, betűrjem-e az inget vagy se....
Ne haragudj de ezek rémesek..
Az a fényes ing még nekem is bántja a szemem az alapból kilőve szerintem, fekete felső jó de nem nőies, rá az a mellény még szörnyűbb, kék inggel szintén nem interjúra való öltözet inkább hétköznapi, utolsó kettő meg a legroszabb.
Ajánlom nézd meg ezt a részt,pont erről szól és pont a csajnak is ilyen fényes ingje van :
2.rész első felében van szó az öltözködésről interjúra.
Szerintem nőnek:
Nem sok smink,sőt,a lehető legkevesebb,ugyanúgy az ilatanyagokkal.Nem kihívó,visszafogott de azért nem ezer éves"nagyanyó" ruhák,rágó nem.
Amúgy elég vékony vagy,ha te vagy a képeken,és csinos is...
A fényes ing csinos, de a színe miatt NEM állásinterjúra való.
A bézs nadrág szintén felejtős. Az anyaga miatt egyáltalán nem tekinthető elegánsnak.
Marad a kék vagy fekete ing és a fekete alj. A fekete viszont feketével túl sok.
A mellény nekem semmilyen összeállításhoz nem tetszik.
Kék+fekete és nem betűrve.
Még ez a legjobb, bár ez se valami szuper.
A nadrág nem nagy rád? Vagy miért olyan totyakos?
A fényes ing mehet nyugodtan (mert különleges, a pl. fehér blúzban csak egy lennél a sok közül). A fényes blúzhoz vegyél fel inkább egy fekete szoknyát és egy éktalpú fekete cipőt, vagy egy közepes sarkút.
Egy HR-es
Lenne fehér ingem is, de úgy gondoltam a fekete-fehér párosítás elég snassz.
A fekete nadrág comb résznél húzott anyagú, illetve oldalt van egy fekete virág, ezért tűnhet nagynak.
Gondolkoztam fekete szoknyában is, viszont nem szépek a lábaim, hogy szoknyázhassak...
Ha húzott is, meg virág is van rajta... akkor a feketét is felejtsd el!
A bézs nadrágban szép a lábad, az alapján nyugodtan szoknyázhatnál. Persze ne miniszoknyára gondolj!
Térdig van egy arasszal térd fölé érő ceruzaszoknya vagy A-vonalú szoknya valamilyen kényelmesebb magassarkúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!