Szerintetek melyik cipő lenne jobb egy 11 éves lánynak? (képek lent)
Figyelt kérdés
általában évente veszünk újat! képek:
vagy inkább nem érdemes mindig drága cipőt és nézzünk a kínaiban cipőt? köszönöm szépen előre is a válaszokat! :-)
2013. márc. 25. 18:38
1/10 anonim válasza:
lánynak?
És gyászol ez a lány vagy mik ezek a színek?:) Ne haragudj,az összes nagyon férfias,vagyis inkább fiús nem egy fiatal csajszin tudom elképzelni.
Miért nem szereted a színeket,talán lassan jön a tavasz?:) Ezek olyan búskomor,őszi cipők..
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
2, de amugy 11 eves lanynak nem erdemes nagyon draga cipot venni, neki ugy is nol meg a laba
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!sokat várok még! tényleg kicsit fiús vagyok! a linkeket is köszönöm csak az a bajom hogy 39-40-es a lábam! :-) többiek?
2013. márc. 25. 18:56
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem igazán kéne megváltoztatni a stílusát, ha neki ez tetszik, akkor hordjon ilyen cipőt, nem kell világosabb vagy mintás vagy nem tudom... nekem a 2 és 3 tetszik a legjobban :)
8/10 anonim válasza:
Nekem az első és a 4. tetszik a legjobban, de egyébként kínaiban is érdemes megnézni:)
9/10 anonim válasza:
Nekem ezekből a kék csíkos tetszik :)
Egyébként a deichmann nagyon a kínai szintjén van és sok hasonló darabot ezresekkel olcsóbban megkapsz, egyedül a bőrcipőikre mondom azt,hogy kicsit magasabb minőség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!