Hogyan nézhetnék ki nőiesebben úgy, hogy pl. ne kelljen magassarkút felvennem vagy mindenem kiraknom?
Ha mindened kirakod, akkor nem nőies leszel, hanem közönséges. Szerintem egy nőies nő nem pakolja ki, amije van, inkább csak sejteti:)
Egy jól szabott, alakra tökéletesen passzoló,előnyös farmernadrág szerintem minden gardrób alapja, szóval egy ilyet nem árt beszerezni, igazi jolly joker, mint a kis fekete ruha:) A nőies stílushoz nagyon jól mennek a különböző blúzok, színesek, mintásak (ha teltebb vagy, apróminta, ha vékonyabb, a nagyobb mintázat is jól áll!), különböző fazonban, különböző anyagból. Jók a kardigánok, elég divatosak, szóval akárhol be lehet szerezni - szerintem nagyon csinos, amikor valaki blúz fölé húz kardigánt, kifinomult:) És ha farmerrel párosítod, nem olyan "hivatalos", lazább, mégis nőies. Ha szívesen hordasz, szoknyákat is vehetsz fel, bár ha nem akarsz magassarkút húzni, akkor nem mindegy a fazon, pl egy térdig érő ceruzaszoknya megköveteli a magassarkút, de pl egy A-vonalúhoz a lapostalpú is tökéletesen megfelel. Lábbeliknél nem kell, hogy magas legyen, rengeteg variáció van nőies lapos cipőkre, balerina, oxford (ami alapjáraton inkább fiús, de szerintem kimondottan megy a nőies, bájos stílushoz), kellemesebb időben sarkuk, szandálok.
A kiegészítők is nagyon fontosak, teljesen feldobnak egy egyébként teljesen egyszerű összeállítást is. Én szeretem a feltűnő ékszereket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat, de jobb, ha egyszerre csak egy "extrém" ékszer van rajtad, különben elnyomják egymást.
Egyelőre asszem ennyi:)
attól függ milyen vagy most!
amúgy kicsit túlzol... nem kell mindened kiraknod. elég egy elegáns, nőies öltözék. a magassarkú pedig mindenképp előny ebből a szempontból, ha nőies akarsz lenni, de nem kell az a 15 centis tűsarkú fajta.
Pl. egy szoknya, harisnya, testhezálló felső v blúz, esetleg testhezálló ruha, kevés smink, nagyon nőies sztem
Sminkelés: natúr smink. Pl barna szemhez barna vagy arany szemhéjpúder. Kékhez kékesszürke stb stb.
Haj: hullámos a legnőiesebb. Ha rövid hajad van, az sem gond, ekkor hajpánt, virág a hajba, csatok, ékszerek.
Ruhák: alapdarab VaniliaHime által említett farmer :) Továbbá egy fehér ing, blézer, balerinacipő a minimum! Aztán pár színesebb felső, virágmintás holmik. A felsőd legyen kicsit zártabb szerintem, tehát ne kivágott; lehet környakú akár. Magasssarkút is beszerezhetsz, nem kell 8 centisnek lennie, lehet egy 3 centis is, vagy telitalpú, az kényelmesebb, nem éppen nőies, de nagyon csini és inkább lányos. Fodrok, színek, csipke, gyöngy, ez való még egy nőies nő/lány ruhatárába. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!