Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan nézhetnék ki nőiesebben...

Hogyan nézhetnék ki nőiesebben úgy, hogy pl. ne kelljen magassarkút felvennem vagy mindenem kiraknom?

Figyelt kérdés

2013. márc. 24. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindened kirakod, akkor nem nőies leszel, hanem közönséges. Szerintem egy nőies nő nem pakolja ki, amije van, inkább csak sejteti:)

Egy jól szabott, alakra tökéletesen passzoló,előnyös farmernadrág szerintem minden gardrób alapja, szóval egy ilyet nem árt beszerezni, igazi jolly joker, mint a kis fekete ruha:) A nőies stílushoz nagyon jól mennek a különböző blúzok, színesek, mintásak (ha teltebb vagy, apróminta, ha vékonyabb, a nagyobb mintázat is jól áll!), különböző fazonban, különböző anyagból. Jók a kardigánok, elég divatosak, szóval akárhol be lehet szerezni - szerintem nagyon csinos, amikor valaki blúz fölé húz kardigánt, kifinomult:) És ha farmerrel párosítod, nem olyan "hivatalos", lazább, mégis nőies. Ha szívesen hordasz, szoknyákat is vehetsz fel, bár ha nem akarsz magassarkút húzni, akkor nem mindegy a fazon, pl egy térdig érő ceruzaszoknya megköveteli a magassarkút, de pl egy A-vonalúhoz a lapostalpú is tökéletesen megfelel. Lábbeliknél nem kell, hogy magas legyen, rengeteg variáció van nőies lapos cipőkre, balerina, oxford (ami alapjáraton inkább fiús, de szerintem kimondottan megy a nőies, bájos stílushoz), kellemesebb időben sarkuk, szandálok.

A kiegészítők is nagyon fontosak, teljesen feldobnak egy egyébként teljesen egyszerű összeállítást is. Én szeretem a feltűnő ékszereket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat, de jobb, ha egyszerre csak egy "extrém" ékszer van rajtad, különben elnyomják egymást.

Egyelőre asszem ennyi:)

2013. márc. 24. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:

attól függ milyen vagy most!

amúgy kicsit túlzol... nem kell mindened kiraknod. elég egy elegáns, nőies öltözék. a magassarkú pedig mindenképp előny ebből a szempontból, ha nőies akarsz lenni, de nem kell az a 15 centis tűsarkú fajta.

Pl. egy szoknya, harisnya, testhezálló felső v blúz, esetleg testhezálló ruha, kevés smink, nagyon nőies sztem

2013. márc. 24. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Sminkelés: natúr smink. Pl barna szemhez barna vagy arany szemhéjpúder. Kékhez kékesszürke stb stb.

Haj: hullámos a legnőiesebb. Ha rövid hajad van, az sem gond, ekkor hajpánt, virág a hajba, csatok, ékszerek.

Ruhák: alapdarab VaniliaHime által említett farmer :) Továbbá egy fehér ing, blézer, balerinacipő a minimum! Aztán pár színesebb felső, virágmintás holmik. A felsőd legyen kicsit zártabb szerintem, tehát ne kivágott; lehet környakú akár. Magasssarkút is beszerezhetsz, nem kell 8 centisnek lennie, lehet egy 3 centis is, vagy telitalpú, az kényelmesebb, nem éppen nőies, de nagyon csini és inkább lányos. Fodrok, színek, csipke, gyöngy, ez való még egy nőies nő/lány ruhatárába. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.

2013. márc. 24. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!