Mégis milyen ruhát kéne felvennem?
Nyár közepén hivatalos vagyok egy esküvőre. Nagyon nem tudom, hogy milyen ruhát kéne vennem.
Alacsony, kb. 163 cm vagyok. Rövidek a lábaim és vastag a vádlim. Amolyan bögyös-faros-combos vagyok.
A gondom ott kezdődik, hogy pikkelysömörös vagyok, ami érinti a kezeimet és a lábaimat is rendesen. Szoknyában és rövidnadrágban lenni is csak itthon szoktam, ha bárhova megyek hosszúnadrágot veszek fel. De erre az alkalomra ki kéne öltözni.
Ilyesmi forma jó lehet: [link]
Harisnyával.
én is olyan bögyös-faros vagyok 59 centivel,bár szép a bőröm.
szóval a lábadat nem szívesen mutogatod, nyár lesz, nem ajnlom a harisnyát,bepálnál. inkább hosszabb ruhát...én ilyesmit vennék fel stílusban: [link] persze a mintája ennek nem nagyon tetszik, meg ha esküvő,akkor más színben... vagy: [link]
[link] vagy ilyen kimonos ujjú, nekem nagyon sok ilyesmim van a mayo chixből
Nyugodtan mehetsz nadrágkosztümben is (akár a blézer nélkül is). Egyáltalán nem gáz.
Nővérem esküvőjén édesanyám is abban volt. Ő a visszeres lábai miatt.
Másik esküvőn egyik barátnőm is elegáns nadrág, blúz kombinációt választott. Őt se nézte ki senki, pedig neki komolyabb egészségügyi oka se volt rá.
Nyugodtan menj nadrágban, nem muszáj a ruha.
Egy elegáns sötét vagy szürke nadrág és egy csinos blúz tökéletesen megfelelő szerintem esküvőre.
Mondjuk, mint itt a 2., ha nem szeretnél blézert a 40 fokban.. [link]
A palazzo nadrág alacsony nőnek, rövid lábhoz nem való.
Főleg, ha bögyös-faros típus.
Tovább szélesít és összenyom.
9! A boleróval mi a gondod?
Bizonyos alkatokhoz a leges legjobb választás. Mondjuk körtéknek. Szélesíti a vállat, így a széles csípőt egyensúlyba hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!