Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis milyen ruhát kéne...

Mégis milyen ruhát kéne felvennem?

Figyelt kérdés

Nyár közepén hivatalos vagyok egy esküvőre. Nagyon nem tudom, hogy milyen ruhát kéne vennem.

Alacsony, kb. 163 cm vagyok. Rövidek a lábaim és vastag a vádlim. Amolyan bögyös-faros-combos vagyok.

A gondom ott kezdődik, hogy pikkelysömörös vagyok, ami érinti a kezeimet és a lábaimat is rendesen. Szoknyában és rövidnadrágban lenni is csak itthon szoktam, ha bárhova megyek hosszúnadrágot veszek fel. De erre az alkalomra ki kéne öltözni.

2013. ápr. 11. 10:26
1 2
 11/12 GoOoF válasza:
Nem feltetlen nyom ossze, ha nem lapos cipovel veszi fel, es hangsulyozza a derekat mondjuk, akkor sokkal elonyosebb, mint egy terd fole ero ruha, vagy egy szuk nadrag.
2013. ápr. 16. 18:48
 12/12 GoOoF válasza:
A bolero szerintem szornyu talalmany, divatjamult, butan nez ki, sosem vennem fel. Egy valltomessel is egyensulyba lehet hozni a vallalat a csipovel. De ez csak az en velemenyem. Valakinek tetszhet, nyilvan. De mar nem is nagyon latok ilyesmit.
2013. ápr. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!