Mégis milyen ruhát kéne felvennem?
Figyelt kérdés
Nyár közepén hivatalos vagyok egy esküvőre. Nagyon nem tudom, hogy milyen ruhát kéne vennem.
Alacsony, kb. 163 cm vagyok. Rövidek a lábaim és vastag a vádlim. Amolyan bögyös-faros-combos vagyok.
A gondom ott kezdődik, hogy pikkelysömörös vagyok, ami érinti a kezeimet és a lábaimat is rendesen. Szoknyában és rövidnadrágban lenni is csak itthon szoktam, ha bárhova megyek hosszúnadrágot veszek fel. De erre az alkalomra ki kéne öltözni.
2013. ápr. 11. 10:26
11/12 GoOoF válasza:
Nem feltetlen nyom ossze, ha nem lapos cipovel veszi fel, es hangsulyozza a derekat mondjuk, akkor sokkal elonyosebb, mint egy terd fole ero ruha, vagy egy szuk nadrag.
12/12 GoOoF válasza:
A bolero szerintem szornyu talalmany, divatjamult, butan nez ki, sosem vennem fel. Egy valltomessel is egyensulyba lehet hozni a vallalat a csipovel. De ez csak az en velemenyem. Valakinek tetszhet, nyilvan. De mar nem is nagyon latok ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!