Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiw-en láttam egy csajt, aki tetszik. Felvenném vele a kapcsolatot, de mégis mit írjak neki?
Jó a kérdés, ez nekem is nagy problémám. Ugyanis az iwiw nem társkereső, nem is szeretik a lányok, ha ott akarnak velük ismerkedni. Azt se szeretik, ha felveszik msn-re vadidegenek. Ezért én már megszoktam, hogy iwiwen rengeteg jó nő van, de én nem kezdhetek velük semmit.
Ám alternatív lehetőségek lehetnek:
- Keress rá hotdogon, hátha fent van. Ott lehet ismerkedni is.
- Ha van belinkelve blogja, kattints oda, és kommentelj neki ott.
- Ha táncol vagy zenél vagy hasonló, és fel szokott lépni, akkor legközelebb menj el rá (természetesen haverokkal, a magányos farkasok ijesztőek), és fellépés után menj oda gratulálni.
- Ha van közös ismerős, akivel napi kapcsolatban vagy, nála lehet egy alkalmas pillanatban érdeklődni.
nekem a múltkor írt egy srác iwiw-en, azt írta: szia, nagyon tetszel nekem, szép a szemed.
Elkezdtünk levelezni, megbeszéltünk randit, aztán mégiscsak inába szállt a bátorsága, vagy nem tudom miért gondolta meg magát.
na, mindegy, a lényeg, hogy nekem jól esett, hogy tetszem neki :)
Na, ha iwiw-en nem válaszol, akkor próbáld meg msn-en, hátha.... sose lehet tudni. Ismered a mondást? Aki küzd az veszíthet. Aki nem küzd, az máris veszített!
hajrá, sok sikert!
Aztán majd beszámolót kérünk ám! :)
Amúgy meg azért van kint az msn címe hogy az ISMERŐSEI vegyék fel... Az már más kérdés hogy miért nem úgy állítja be hogy csak azok lássák.
Van olyan hülye aki a telefonszámát és pontos lakcímét is kiírja..pfff...
Nem azért van kint az msn címe vkinek,m ismerkedni akar.Nekem is kint van,de csak azért, h ha 1 ismerős bejelöl,és esetleg felakarva venni,megkönnyítsem a dolgát.
Nyugodtan írhatsz neki iwiwen.Nem gáz sztem.Bnőm is írt 1 srácnak,mondjuk nem lett belőle találkozás,de jókat szoktak beszélgetni:)
Sok sikert!
nem társkereső ez igaz, dehát ha egyszer a kérdezőnek annyira tetszik az a lány....
Próbáld meg, a legrosszabb ami történhet, hogy elutasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!