Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért éri ennyi kritika és...

Miért éri ennyi kritika és lenézés a férfiakat az öltözködésük miatt más férfiaktól?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom és olvasom, hogy fel vannak háborodva egyes fiúk vagy férfiak azért hogy más férfiak színesen vagy szerintük bzisan öltözködnek.

Rendben van hogy nem tudnak azonosulni ezzel és nem is kell szerintem. De nem értem hogy egy egészséges férfit miért izgat az hogy egy másik férfi milyen ruhát hord magán.

Elég régóta hallom ezt és csodálkoztam rajta mindig is. Nekem nincs ilyen problémám, csak meg akartam fogalmazni már ezt a kérdést valahol

2013. szept. 1. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert a mai férfiak már annyira el vannak nőiesedve (tisztelet a kivételnek), hogy jobb híján ilyen dolgok izgatják őket...
2013. szept. 1. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
én csak a bénákat nézem le. akik nem tudnak öltözködni. akik katonának öltöznek. vagy teljesen farmerbe. nevetséges. az ermekszükkel.
2013. szept. 1. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

"De nem értem hogy egy egészséges férfit miért izgat az hogy egy másik férfi milyen ruhát hord magán. "

Nem értem, egy egészséges embert miért érdekli, hogy a többiek kinek mijébe kötnek bele..

2013. szept. 1. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Amúgy kedves kérdező, szerinted ez normális dolog?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Nem mintha engem érdekelne, hogy női nadrágot fog hordani...

de ha látom biztos megmosolygom.

2013. szept. 1. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Mert 1-2 ferfi begyoposodott,maradi, es nem unja az evek ota ugyan azt a stilust hordani! Az emberekre nem igaz a mondas mint az allatvilagra,hogy a him a szebb, mert itt eppen a fiuk a szurkek! Mindenki sablonszeruen oltozkodik, es azzal foglalkoznak,hogy mit szol a masik! En speciel magamnak oltozkodok nem az idegeneknek,tehat azt veszek fel amit csak szeretnek,ill.amihez kedvem van! Pontossan ugy mint a csajok!
2013. szept. 1. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

"amihez kedvem van! Pontossan ugy mint a csajok!"

Nem irigyellek, amikor bevág a tanga, mint a csajoknak.

2013. szept. 1. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
A tanga egyáltalán nem kényelmetlen annak ellenére, hogy kialakításánál fogva bevág. :) Próbáld ki egyszer, és rájössz, hogy nem is olyan rossz. Én szeretem, ráadásul sok csajnak bejön. :) Nyári kánikulában a legideálisabb fehérnemű, mert szellős, kényelmes. Bolond lennék boxerban főzni a tojásaimat, meg dunsztolni a seggemet. :)
2013. szept. 1. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Úristen..úgy röhögök rajtad, hogy hihetetlen.
2013. szept. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!