Mi a véleményetek a blogomról? Építőjellegű kritikákat szeretnék!
Figyelt kérdés
excusetheexpression (pont) wordpress (pont) com2012. szept. 9. 23:09
1/14 anonim válasza:
jók a bulák és téged is blokkolnálak :)
2/14 anonim válasza:
Nagyon nagyon tetszik.:D gratulálok!:)
3/14 A kérdező kommentje:
1. valaszado: csak egyet nem ertek.. csak azert bepotyogted az oladalam cimet, hogy utana elsuthesd ezt a magasroptu poent? vagy ha komolyan erdekelt a noi divat, akkor azt hiszem, joggal kerdojelezheto meg nemi identitasod, viszont ezesetben nem ertem a kijelentesed. egyszeru eszmefuttatas utan rajottem, hogy az egyetlen magyarazat az, hogy mindket nemhez vonzodsz es teljes mertekig meghatott, hogy valaki ilyen batran es buszken fel meri vallalni ferde hajlamait. gratulalok! :)
2012. szept. 10. 00:30
4/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, továbbra is figyelemmel fogom követni.
Nagyon tetszenek a ruhaösszeállításaid, és szerintem igazán csinatos vagy:)
5/14 anonim válasza:
nekem nem jön be, szerintem nagyon unalmasak az ilyen jellegű blogok 24/L
6/14 anonim válasza:
A gondolatom: Újabb blog a divatról... miért nincs senkiben sem egyéniség manapság?
7/14 A kérdező kommentje:
Ez a blog nem (csak) a divatrol szol, hanem rolam. Ha ez (is) erdekel, akkor nem fogok az allatok szaporodasarol blogolni, mert azt hiszem, kevesebb beleelessel tudnek irni rola. SZERINTEM ezutan a keves bejegyzes utan is erzodik, hogy belevittem a szemelyisegemet a postokba, nem attol leszek egyedi, hogy nem a divatrol irok, hanem hogy azt a sajat stilusomban teszem. De mint mondtam, a blog egyaltalan nem csak a divatrol szol, sokkal inkabb szemelyes. De koszonom a velemenyt! :)
2012. szept. 10. 11:56
8/14 anonim válasza:
Maga a blog témája jó, de kinézetre nem tetszik. Egy kicsit dobd fel. :)
9/14 anonim válasza:
Szia!:)
Nekem nagyon tetszik a blogod,az,hogy értelmesen írsz,és az,hogy a stílusa letisztult. Igaz,hogy nagyon sok divat jellegű blog van manapság,de a tiéd legalább rendesen meg van csinálva. Nagyon sok kezdő blogoló van,aki nagyon igénytelen,de ez tetszik. Szerintem feldobhatnád kicsit több saját outfit bejegyzéssel,és néha merj hosszabb postokat is írni.
10/14 anonim válasza:
Attól még nem vagyok meleg, hogy tetszenek a szépen felöltözött igényes lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!