Ilyen arccal és ilyen alakkal lehetek modell?
Figyelt kérdés
1 [link]
2 [link]
3 [link]
am a 3. az egy nagyon kimerülős kép...
vélemény?
am én most 11 éves vagyok 162 cm és 45 kg
2013. ápr. 4. 17:37
1/9 anonim válasza:
Szerintem várj még pár évet ezzel. Főleg ha nem gyerekmodell szeretnél lenni. Az évek múltán meg ki tudja milyen pozitív vagy negatív változásokon mész át. Jelenleg egy aranyos kislány vagy.
2/9 anonim válasza:
Miért akarja minden kislány tönkretenni az életét a modellkedéssel?
3/9 anonim válasza:
nem. sajnos semmi különleges nincs benned.
4/9 anonim válasza:
Szép nõ leszel egy nap de szerintem nem leszel modell...
5/9 anonim válasza:
Én modell vagyok,de te ne akarj az lenni!!
Fogalmad sincs,hogy az mivel jár!!
Nem csak siker,pénz és csillogás...
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem igazán. És ne cseszd el az életed ezzel. Egyébként egy barátnőm 18 éves, 41 kg, 175 centi. Egy híresebb ügynökségnél dolgozik, de nagyon szigorúak a szabályok ha komolyan veszi az ember.
Maradj a tanulásnál. :)
Egyébként szép arcod van, de tényleg nincs benne sok különlegesség, majd talán 6 év múlva, ha nősz még egy kicsit.
7/9 anonim válasza:
Gyönyörű kislány vagy, és szerintem igenis megvan hozzá az adottságod. De, ha az én kislányom lennél, óvva intenélek ettől.
33 éves anyuka
8/9 anonim válasza:
Szép kislány vagy,de maradj is kislány még jó pár évig!
9/9 anonim válasza:
azt nevezem..... a 11 éves kislány szedi a szemöldökét!!.... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!