Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen méretekkel lehetek...

Ilyen méretekkel lehetek modell? Hogyan érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

15 éves lány vagyok (nyáron leszek 16). Már kis korom óta érdekel a modellkedés de eddig még nem mertünk belevágni. Angolul 4 éve beszélek, a németet fél éve kezdtem el (nem tudom ez mennyire fontos. Hogyan lehet elkezdeni modellkedni?

Hajszín: világosbarna

Szemszín: zöld

Magasság: 169-170 cm

Mellbőség: 74/75 cm

Derékbőség: 59-60 cm

Csípőbőség: 73-74 cm

Cipő méret: 37-38

2013. márc. 21. 12:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Az Angelface modellügynökségnél voltam castingon ( [link] ők érdekesnek találtak. Mi a véleményetek róluk?
2013. márc. 21. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
igen ha valóban igy akkigen én modellügynökvagyok!!
2013. márc. 21. 14:23
 3/10 anonim ***** válasza:
ja hánykióvagy??
2013. márc. 21. 14:23
 4/10 A kérdező kommentje:
45-47 kg között vagyok általában.
2013. márc. 21. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán hinném, hogy megfelelnél a mai nyugati modellügynökségeknek. Pl ott a cipőméreted. 15 éves csajnak 38-s. Már ez is kizáró ok lehet.
2013. márc. 21. 14:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem számít nagynak. Az összes 15 éves lány ismerősömnek nagyobb a lába.
2013. márc. 21. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:

nem értem, mi a baj a 38-as lábbal, szerintem ez nem kizáró ok. egy csomó modellnek van ennél nagyobb lába, akad 40-41-es is. én a magasságodat nem látom megfelelőnek. lehetséges, hogy fogsz nőni még pár centit, kifutómodelleknél 175 a minimum magasság. fotómodell lehetsz ilyen magassággal is:)

meg persze az arc a legfontosabb. ha az arcod különleges/karakteres(nem kell feltétlen szépnek lenned)akkor szerintem érdemes belekezdened:) remélem segíthettem:)

2013. márc. 21. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
kizáró ok...xdkiezte?? Na figyu semmibaj h hányas lábadvan ha a tested megfelel akk lehetsz modell semmibaj nincs a lábodal ! ja és teddmeg azt a sziveségeth nembeszélsz itt badarságokat! akilódis jóó márcsak jólkell kinézned és modellVAGY! üdv 2-es (a modellügynök)
2013. márc. 21. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ennek a brutális helyesírású modellügynöknek nem hinnék a helyedben ;)
2013. márc. 22. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha az Angelface-nél érdekesnek találtak, és megbeszéltek veled találkozót, akkor nincs kérdés. Ők M.o. egyik legjobb ügynöksége, szóval, ha megfelelsz nekik, akkor igen, lehetsz modell. Amúgy tényleg alacsony vagy, a minimum az 173 cm. És nincs olyan, hogy kifutómodell meg fotómodell! Egy modellnek mindkét körben meg kell állnia a helyét, ez nem úgy megy, hogy csak fotómodell valaki...
2013. ápr. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!