Érdemes lenne elmennem modellnek? Kép!
Figyelt kérdés
Sokan mondják családom,barátaim,h ki kéne próbálnom magamat a modell szakmában. Én vistont egyáltalán nem érzem szépnek magam és nincs is jó fotó arcom. Nektek mi a véleményetek?
2012. okt. 21. 08:31
1/29 anonim válasza:
Ez tényleg te vagy?
Szerintem gyönyörű arcod van!! *-* én eltudlak képzelni modellnek!
16/l
2/29 gelazso válasza:
szerinmtem nem. ha van megfelelö inteligenciád ,akkor még egy értelmes dologgal is töltheted az idödet. ;-)
3/29 anonim válasza:
uhh forró vagy bébi. szívesen nézegetnék rólad képeket. facebook cím,skyp név,telefonszám jöhet üziben! :P
18/f
4/29 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 21. 08:44
5/29 anonim válasza:
Utolsónak: az eleve rossz, ha így közelítesz egy lányhoz. Egy éjszakás kalandnak hangzik...
Mellesleg sztem több lehetsz, mint 18. Ilyen szöveggel inkább 30.
6/29 A kérdező kommentje:
Engem pont nem érdekel,h hány éves vagy és különben is van kapcsolatom...puszipááá.
2012. okt. 21. 08:48
8/29 A kérdező kommentje:
Haha...fő a határozottság!
2012. okt. 21. 09:04
9/29 anonim válasza:
nem, szerintem nagyon nem vagy szép...
10/29 anonim válasza:
Az összes profi fotó, szerintem is szép arcod van, viszont a méreteid-arányaid nem tudom, hogy lehetővé tennék-e, hogy kifutó modell legyél. Milyen magas vagy, mik a méreteid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!