Jelentkezhetek szerintetek modellnek?
Figyelt kérdés
A szeged models-hez szeretnék jelentkezni, de nem tudom, hogy alkalmas lennék-e. Méreteket most nem írok, inkább beszéljenek a képek.
Bikinis: ez tűnt a legnormálisabbnak [link]
Arcról is: bocs, ez olyan tipikus tükörben fotózkodós, meg a minőség is elég gyatra, dehát ez van. [link]
15/L
2012. júl. 12. 14:54
1/12 anonim válasza:
Szerintem tipikus modell alkatod-arcod van. Ismerek elég sok modellt. Próbáld meg, nem veszíthetsz semmit, korban is pont megfelelsz a karrier elkezdéséhez. :) Milyen magas vagy egyébként? 18/L
2/12 anonim válasza:
A képek minőségétől eltekintve, szerintem van esélyed. De mi hiába írunk akármit... Őket kell megkérdezned:D
3/12 anonim válasza:
szerintem van esélyed :) Hány centi vagy?
4/12 anonim válasza:
Szerintem igen. Úgy látom, elég magas vagy, hosszú lábaid vannak. Az arcod is jó, bár az annyira nem is számít.
5/12 anonim válasza:
172 cm vagyok. És köszi a válaszokat :)
6/12 A kérdező kommentje:
Úristen, de hülye vagyok :DD véletlenül egy másik fiókomból szóltam hozzá :DD
2012. júl. 12. 15:11
8/12 anonim válasza:
Szerintem igen, egy próbát megér!
9/12 anonim válasza:
Hát 172 centi elég pici de szerintem nőni fogsz még. Vágj bele csinos lány vagy. Bár modellszakmában ez egyre kevésbé számít XDD
10/12 A kérdező kommentje:
Amiatt, hogy alacsony vagyok, nem aggódom, mert csak a fotós rész érdekel :) túl lámpalázas lennék végigvonulni a kifutón anélkül hogy legalább egyszer hasra esnék :DD
2012. júl. 12. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!