Ha egy lány vékony, de viszont nőiesebb az alakja (széles csípő, nagy mellek), akkor az nem való pl modellnek?
Figyelt kérdés
Vagy csak ilyen bikinis modellnek meg ilyesminek? 167 cm vagyok és 49 kg, viszont a csípőm széles, a derekam karcsú, a melleim meg nagyok. Azt mondják, jó alakom van, és lehetne valamit kezdeni vele. De én nem tudom.2012. jún. 18. 15:10
1/10 anonim válasza:
nem annyira. de szerintem jobban is jársz.
3/10 A kérdező kommentje:
Miért nem? Pl Bódy Sylvi is nagymellű, széles csípőjű.
2012. jún. 18. 16:14
4/10 anonim válasza:
ja, de ő csak "modell". ha érted, mire gondolok.
6/10 anonim válasza:
tegyél fel egy képet, esetleg az arcod nélkül, és meglátjuk
7/10 anonim válasza:
Fotómodelkedésre tökéletesek az ilyen lányok. Kifutóban csak plusszosnak tudnál elmenni.
8/10 anonim válasza:
kifutóra még plusszosnak se mert nincs minimum 175 centi. amúgy plusz poén sima modellnek széles vagy pluszosnak meg vékony
9/10 anonim válasza:
A le írtak alapján te egy igazi szép, csinos házi asszony lehetnél.
10/10 anonim válasza:
Szia Küldj egy jó kis képet és megmondom neked, hogy megéri e modellnek menni!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!