Érdemes lenne elmennem modellnek? Kép!
Sokan mondják családom,barátaim,h ki kéne próbálnom magamat a modell szakmában. Én vistont egyáltalán nem érzem szépnek magam és nincs is jó fotó arcom. Nektek mi a véleményetek?
Szép meg csinos vagy, de modellként nulla esélyed van.
Még ha arcra talán oké is lennél, az alkatod kicsit sem modelles, anélkül pedig nem tudnál érvényesülni a szakmában, max. csak addig jutnál, hogy csináltass portfóliót x összegért. Felesleges pénzkidobás.
Mellesleg szerintem már öreg is lennél a dologhoz kicsit, így kép alapján legalább 18-20 évesnek gondollak legalábbis, szóval pár évvel hamarabb kellett volna elkezdened a dolgot.
De ha ez minden álmod és van felesleges pénzed portfólióra, akkor hajrá.
Nem ne haragudj
Szerintem nem szép az arcod.
Vagy csak túl sok smink van rajtad.
Igazából egy natúr képet kéne feltenned.
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó kép natúr.
Ja tényleg
bocsi
Elég karakteres arcod van,így az utolsó képet nézve ami ugye kell a modell szakmához.
Nem tudom
Próbáld meg.
Lehet látnak benned lehetőséget
Köszönöm!
Igaziból a magasságommal van gond,mert 157cm vagyok,de nem is kifutós modell szeretnék lenni.
Ja és vki kérdezte,17 éves vagyok.
uhh
az viszont nagyon alacsony
Szerintem akkor felejtsd el.
Én is ez szeretnék lenni,de még az 167-es magasságommal is kicsi vagyok fotómodellnek...
elég érdekes a környezet :D Szerintem ez nem te vagy. :P Ha mégis, akkor sorry. Mégis inkább E/3-ban beszélnék a képen szereplő csajról ;)
Nem, nem mehetne el modellnek, mivel nincs meg az alkata hozzá. Elég sokat kéne fogynia, szó sincs arról, hogy duci, de a modellek ennél sokkal vékonyabbak. Az arca nem szép, de van benne valami; estleg arcmodellnek jó lesz.
A képeken én vagyok a környezet pedig Miami. Nyáron kint voltam apukámnál és az első 3 meg az utolsó kép ott készült. :)
De köszönöm szépen a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!