Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16 - 20 éves lányok, nektek...

16 - 20 éves lányok, nektek honnan van pénzetek a sok jó ruhára?

Figyelt kérdés
Tökre rosszul érzem magamat, hogy látom a csajokat flangálni olyan ruhákban, amik nagyon jól néznek ki, és látszik, hogy sokba került (persze nem ez a mérvadó)! :( Engem mindig lenéztek régebben is, hogy milyen csövi cuccokban járok (pl kopott felső, mert legtöbbször másodkézből vannak). Most igazából azokat kérdezem, akik még iskolába járnak (gimi vagy egyetem).
2013. aug. 29. 11:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Én egyetemista koromban végig dolgoztam, mindenfélét kipróbáltam... Voltam éjjel árut feltölteni tescoban, szórólapoztam, újságot osztottam. Aztán sikerült elcsípnem egy reklámügynökségnél hostess munkát, náluk 3 évig folyamatosan dolgoztam. Ott is volt szórólap, volt boltban kóstoltatás, egy idő után pedig italpromóciókat csináltam. Szóval próbálj keresgélni, hidd el sikerûl valami! :) A Tesco nem volt egy álommeló, egy-egy éjszaka után úgy éreztem magam, mint akit megvertek, de megérte, mert utána jól jött a kis zsebpénz. És azt hiszem azt is megtanultam, hogy értékeljem a tanulást, és ma a munkámat, amit imádok! :) Szóval interneten próbálj meg keresni, vannak diákmunkás cégek is, ott is tudsz érdeklődni személyesen is! :) 26/L
2013. aug. 29. 13:21
 22/27 anonim ***** válasza:
81%
én a bonpix től rendelek, mivel nem selejteznek csak néhány évente ezért pl ha találok egy másfél éve feltett gatyát ami tetszik az általában olcsóbb mint az új kollekció, + mi elég drága cuccokat veszünk (promod, mango,) és ezek tartják sokáig a formályukat, kb félévente 2-3 db-ot veszek ilyen cuccokból, egyébként nézz be a new yorker be és a bershkába
2013. aug. 29. 14:03
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ.

Van, akinek van érzéke a turizáshoz. A sok gagyi között gyakran még eredeti árcímkés, kb. vadonatúj holmikat is lehet találni

Van, aki ebayen vásárol. A mi kínai piacaink baromi sokkal le vannak maradva azoktól a kínai, hongkongi árusoktól, akik ebayen árulnak, mert ott rengeteg csinos, nem túl csicsás holmit árulnak, aminek a megfelelői kis alakítással a Zarában vannak kb., csak ők tizedáron árulják.

Van, aki kőgazdag, eltartja a pasija, apja-anyja.

Van, aki csak erre költi a zsebpénzét. És lehet, hogy van 1-2 jó ruhája, és mindig azokat hordja, de alább nem akarja adni.

Van, aki nemcsak a saját cuccait hordja, hanem a tesójáét, anyját is.

Vagy ünnepekre csak ruhát kér, de jó sokat.

Meg van az az erkölcstelen liba is, aki kihasználja azt, hogy az Inditex-üzletek (pl. Zara, H&M) bizonyos ideig, ha visszaviszed a ruhát, indoklás nélkül visszafizeti az árát, és kb. kéthetente új cuccal flangálnak, az üzlet kárára.

2013. aug. 29. 14:08
 24/27 anonim ***** válasza:
2013. aug. 29. 17:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 8-as!

A New Yorker olcsó? Amikor van, hogy 12.000 Ft is elkérnek egy nadrágért?

Én nyáron diákmunkára jelentkeztem. Abból tudtam vásárolni ruhát. De legtöbbször turikba járunk, mert vannak ott is normális cuccok .

2013. aug. 29. 18:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Turi, ebay, félretett pénzből New Yorker és C&A.
2013. szept. 1. 00:59
 27/27 anonim ***** válasza:

"Van, aki kőgazdag, eltartja a pasija, apja-anyja."

Ott a pont. Zöld kéz!

Lehet lepontozni, ha már érvelni luxus.

Start!!!

2013. szept. 1. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!