16 - 20 éves lányok, nektek honnan van pénzetek a sok jó ruhára?
Attól függ.
Van, akinek van érzéke a turizáshoz. A sok gagyi között gyakran még eredeti árcímkés, kb. vadonatúj holmikat is lehet találni
Van, aki ebayen vásárol. A mi kínai piacaink baromi sokkal le vannak maradva azoktól a kínai, hongkongi árusoktól, akik ebayen árulnak, mert ott rengeteg csinos, nem túl csicsás holmit árulnak, aminek a megfelelői kis alakítással a Zarában vannak kb., csak ők tizedáron árulják.
Van, aki kőgazdag, eltartja a pasija, apja-anyja.
Van, aki csak erre költi a zsebpénzét. És lehet, hogy van 1-2 jó ruhája, és mindig azokat hordja, de alább nem akarja adni.
Van, aki nemcsak a saját cuccait hordja, hanem a tesójáét, anyját is.
Vagy ünnepekre csak ruhát kér, de jó sokat.
Meg van az az erkölcstelen liba is, aki kihasználja azt, hogy az Inditex-üzletek (pl. Zara, H&M) bizonyos ideig, ha visszaviszed a ruhát, indoklás nélkül visszafizeti az árát, és kb. kéthetente új cuccal flangálnak, az üzlet kárára.
Kedves 8-as!
A New Yorker olcsó? Amikor van, hogy 12.000 Ft is elkérnek egy nadrágért?
Én nyáron diákmunkára jelentkeztem. Abból tudtam vásárolni ruhát. De legtöbbször turikba járunk, mert vannak ott is normális cuccok .
"Van, aki kőgazdag, eltartja a pasija, apja-anyja."
Ott a pont. Zöld kéz!
Lehet lepontozni, ha már érvelni luxus.
Start!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!