16 - 20 éves lányok, nektek honnan van pénzetek a sok jó ruhára?
2.! Igen, elküldhetnéd nekem, hol van az a turi! :)
10.! A keretem max. 10ezer lenne, de akkor tényleg minden benne lenne, tehát cipő, felső, nadrág, fehérnemű, táska.
Egyébként bizsus oldal is érdekelne,ahol olcsóbban lehet bizsut rendelni?
(Én tudok olyat ahol vannak kevesebb mint 1000 forintért nyakláncok,ilyesmik)
11:50 jajaja, a jelenlévők mindig kivételek :) ti aztán sohasem,fújáltalánosítás... :DDD
(komolyan,van még valaki, aki megeszi ezt?)
A nő 3 kedvenc állata:
- Jaguár a garázsba
- Ezüstróka a nyakába
- Egy marha aki mindezeket megveszi...
10ezerbe nem fer bele mind ez...eleve egy normalis cipo, ami nem kinai es nem megy szet 3honap alatt !!jobb esetben!!! 7-8ezer...taska(kinai,tesco) 3-4ezer...(plazaban 6-7-8-9ezer) polot en 1500-2500ert szoktam venni..gatya jo esetben 4-5ezer
osszesen kb 15550-19500
amugy en nagyreszt learazaskor vasarolok plazakban, de ha vmi nagyon megtetszik akkoris megveszem, ha nincs learazva... szulinapi, nevnapi, karacsonyi,mikulas penzem altalaban ruhakra koltom^^ amugy anyaval szoktam elmenni arkadba vasarolni. de ha van olyan ruhadarab, amit a plazaban nem talaltam(elol rovid, hatul hosszu szoknya), akkor azt a sarkany piacon vesszuk meg :)
17/L
jajj a fehernemut kihagytam. tescoban szoktak lenni tok jo akciok melltarto+bugyira. azt ajanlom! amugy nezz ki a sarkany piacra vagy azsia centerbe:)
17/L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!