Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hol lehet olyan...

Lányok! Hol lehet olyan ruhákat vásárolni ami csajos jól néz ki és viszonylag olcsó? Honnan van pénzetek?

Figyelt kérdés

nézek más lányokat és olyan jól öltözködnek pedig oylan fiatalok még nem hiszem hoyg dolgoznának bár biztos van kivétel. egy pulcsi 5-8000 ft. ti hol vásároltok,?

az ázsiai center nagyon rossz főleg a pulcsik nem tetszenek.

hova nézzek be?? (Debrecen)sajnos a minőség is elég gyatra ha az olcsóbb ruhákat nézem. 1-2 mosás után már bolyhosodik :((

felsőket szeretnék venni.Nem szeretem a nagyon mintás csillogós dolgokat inkább a finomabb nőiesebb ruhákat szeretem hordani.A kapucnis pulcsikat nem szeretem

22/l

2012. febr. 16. 21:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%

Honnan van pénzünk? Dolgozunk. Talán meg kellene próbálnod.

20/L

2012. febr. 16. 21:32
 2/13 A kérdező kommentje:

1: ez nem vmi hasznos válasz

Dolgoztam már de jelen pillanatban mivel reggeltől estig vagyok a hét miden napján egyetemen így ez már nem fér bele.ösztöndíjat kapok ha jól megy a tanulás , de most csak ennyi. Szüleimtől pedig már sajnálok pénzt kérni. Ezért akarok olcsóbb ruhákat vásárolni mert diákként szerintem luxus egy 8000 ft-os felső.

2012. febr. 16. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

22/L

Előzőnek: Én sem dolgozom, de nem azért mert lusta vagyok, hanem azért mert iskolába járok és olyan iskolába ahol részt kell venni az órákon és tanulni kell, ez befedi az egész napomat.

A kérdésre: Anyukám támogat mindenben. Turkálókban kincseket lehet találni apró pénzért, illetve leárazásokat kell figyelni. Én például nem rég vettem egy inget 800!!FT ért a New Yorkerben, leárazás előtt 4500Ft volt.

2012. febr. 16. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Jah bocs az elsőnek nem az előzőnek :)
2012. febr. 16. 21:45
 5/13 A kérdező kommentje:

gondoltam már én is a turira(bálás) mert ott legalább jó minőségű ruhát is ki lehet fogni kedvező áron

amúgy a cosmos city sem rossz csak kevésbé strapabíróak a ruhák

2012. febr. 16. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 vagyok, de gyesen vagyok, így nekem se nagyon van.

Én vaterázok, vagy turi. De van, hogy kínaiban...

2012. febr. 16. 22:00
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Tesco Invázióban is vannak olcsó cuccok.
2012. febr. 16. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Kiárusításokon, akciózásokkor vásárolok. Most mindenhol árulják kifelé a téli cuccokat néz be a plázákba, de a Tescót se hagyd ki.
2012. febr. 16. 23:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

én a turkálóra esküdök! annyi ruhám van mint a 2 szobatársamnak együttvéve de negyedannyit se költök rá. és mindegyik jó minőségű és fogadni mernék, hogy ha elmennék melletted az utcán, nem mondanád meg h nem vagyok túl pénzes. nekem mondjuk könnyű dolgom van, a mamám nagyon fitt és szenvedélyes turkálóba járó:D így ő is gyakran vesz nekem ruhát, de van h együtt is megyünk.

debrecent nem ismerem, de bizonyára ott is vannak jó turkálók!

figyeld a színeket, keress divatos fazont, próbálj fel sok ruhát és költs lényegesen kevesebb pénzt! :)

19 L (pécs)

2012. febr. 17. 14:16
 10/13 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat!

lehet néha be fogok majd nézni a turiba háth kifogok egy jó kis szerkót amit tudok vmi mással kombinálni ,amúgy voltam ma egy csomó boltban ,drágák voltak a ruhák és olyan semmilyenek .bementem a kínaiba , és ott találtam olyat aminek az anyaga is jó kinézetre sem tűnik gagyinak na és olcsó úgy hogy még le is volt árazva!

2012. febr. 17. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!