Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kedden farsangi buliba megyek....

Kedden farsangi buliba megyek. Olcsó és csajos jelmez ötlet?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, valami olyan jelmezt szeretnék, amit kevés pénzből meg lehet úszni (mondjuk 1-2 ezer forintot vagyok hajlandó költeni rá, tehát valami kisebb kiegészítőt meg tudnék venni). Jó lenne valami csajosabb (van itthon egy csomó műszempillám, jó lenne feltenni pl.), de nem olyan, ami nagyon "pucérkodós" mert nem vagyok túl elégedett az alakommal.

Az a baj, hogy semmmi jó ötletem nincs. Légyszi segítsetek!!!

2010. febr. 14. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha van valami csinos retro ruhád, akkor simán felveheted azt is és akkor ilyen retro csajnak öltözöl :)
2010. febr. 14. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, akadnak ilyesmik itthon :)
2010. febr. 14. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
öltözz cybergothnak
2010. febr. 14. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Az milyen? :)
2010. febr. 14. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:

esetleg nővérke, vámpír (utóbbi nem olyan "pucérkodós").

bár ezek talán kicsit túl általánosak, nehogy vki más is az legyen :)

2010. febr. 14. 18:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Neked is köszi :) Igen ezekre én is gondoltam, csak hát tényleg biztos mások is erre gondoltak. Még az jutott eszembe, hogy fekete angyal, mert sok fekete cuccom van, és a Müllerben lehet kapni tök jó fekete, tollas szárnyat. Csak szerintem ilyenből is sok lesz...
2010. febr. 14. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Kleopátra. Elég csajossá tudod tenni bizsukkal és mással, viszont a ruha olcsóból kijön: egy lepedő kell hozzá :)

Azt úgy alakíthatod, hogy ne mutasson sokat vagy ha akarod mutogatni magad, azt is lehet benne. Lám, az ókori viseletek milyen praktikusak voltak. :)

2010. febr. 15. 11:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget :) Végül kiagyaltam, hogy cowgirl leszek :D Vettem egy jópofa kalapot, plusz kockás ing, farmer, veszkó csizma, ezek vannak itthon :) Felpróbáltam, eléggé csajos, ha az inget nem gombolom állig :)
2010. febr. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!