Jól dolgozó és olcsó műkörmös? Lehetőleg Budán de ha megbízható és jól dolgozik akkor mindegy hol dolgozik.
Figyelt kérdés
Zselés francia műkörmöt szeretnék de nem szeretnék 4000-5000-ket fizetni érte. 3000 ből jöjjön ki. Tudtok segíteni,ajánlani valakit?2011. szept. 24. 11:22
1/5 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy az túl kevés? Ennyiért max egy tanuló csinálja meg budán a körmöd. A műköröm luxuscikk, és nem 2 Ft...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az építő hozzászólást, épp ez a lényeg a műköröm nem luxuscikk már nem...
3500 ért találtam is és nagyon jó referenciákat kaptam felőle.
2011. szept. 25. 21:33
3/5 anonim válasza:
De, a műköröm luxuscikk, és a szakma szégyene az olyan, aki ennyire olcsón dolgozik, mert az ilyenek miatt várják el a jó munkát sz@rért-h.gyért...
Egy műkörmös
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kezdek el vitatkozni, tudom h a szalon árak szinte megfizethetetlenek az átlagembernek.
Épp ezért mentem a lakására ahol fogadott és nagyon szépeket csinált:) tartós, gyönyörű és megfizethető.
Te biztos jobban jársz mert többet kérsz, de ne nevezd a szakma szégyenének azt akinek nem ismered a munkáját és se szólom le a Tiédet.
2011. szept. 27. 17:50
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!