Lányok! Hol lehet olyan ruhákat vásárolni ami csajos jól néz ki és viszonylag olcsó? Honnan van pénzetek?
nézek más lányokat és olyan jól öltözködnek pedig oylan fiatalok még nem hiszem hoyg dolgoznának bár biztos van kivétel. egy pulcsi 5-8000 ft. ti hol vásároltok,?
az ázsiai center nagyon rossz főleg a pulcsik nem tetszenek.
hova nézzek be?? (Debrecen)sajnos a minőség is elég gyatra ha az olcsóbb ruhákat nézem. 1-2 mosás után már bolyhosodik :((
felsőket szeretnék venni.Nem szeretem a nagyon mintás csillogós dolgokat inkább a finomabb nőiesebb ruhákat szeretem hordani.A kapucnis pulcsikat nem szeretem
22/l
Első vagyok. Azt gondoltam, hogy logikus, hogy ha ruhákat akar venni az ember, passzióból, akkor dolgozzon érte.
Túl régimódi vagyok, ezért pontoztatok le, biztos. Vagy csak azért, mert nem azt írtam,hogy egyetemen ücsörgök és közben apuci eltart?!
mondanám,hogy irigyellek titeket, de nem. nem szeretnék ilyen lenni.
ne hőzöngj, szerintem normálisan is meg lehet mondani hogy honnan van pénzed, nem pedig olyan tajparaszt módon .
engem nem apám pénzel , ösztöndíjból van most zsebpénzem.Amúgy jó dolog az hogy dolgozol, én most ezt nem tudnám elképzelni ebben a szemeszterben tényleg ott vagyok reggeltől estig az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!