Tipikus plázacica lányok! Nem kötekedésből kérdezem de tényleg. Honnan van ennyi pénzetek magatokra?
Én nem vagyok egy plázacica,még a magassarkútól is sikítva menekülök, szóval bocsi hogy én is válaszolok :D
Miért kéne minden hónapan 50-60at költeinük magukra? Hordják a megszokott plázacicás ruháikat és kész. Persze az más, ha valakinek pénzesek a szülei.
Mondani bármit lehet...Nem hinném, hogy pl. egy átlag tizenéves lány megteheti, hogy havi 60 ezret költsön magára. Csak az ilyen lányok szeretik az anyagiakat is hangoztatni. A fodrász, műkörmös pedig elég sok embernél belefér havi szinten.
Aki pedig tényleg ennyit költ havonta, annak vagy pénzes a családja, vagy dolgozik és még otthon lakik, így a fizetése nagy részét magára költheti. Esetleg pénzes pasija van, aki pénzeli.
Az ien művészféle kölyköknek van elengedve az életük nagyon.
1 olyan példát tudok felhozni ahol a nagyszülők nyugalmazott orvosok már, és ők pénzelhetik a nyugdíjból a családot.
Volt 1kép ahol étterembe voltak a nagyszülei bazinagy pecsétgyűrű az ujjukon, az asszonynak vastag nyaklánc díszes medállal.
Szóval mindenesetben v ügyvédek/orvosok/polgármesterek a szülők
18/F
Nézd, utolsó! Kivételek persze vannak, ezek szerint te biztos baromi jól keresel. Örülj neki. Amúgy meg a plázacicákról van szó.
A "plázacicák" általában nem a középkorú hölgyek közül kerülnek ki, hanem tizen-, huszonéves lányokról beszélünk. Egy fiatal, gimis vagy pályakezdő lány pedig Magyarországon nem nagyon fog nettó 100-150 ezernél többet keresni, akkor sem ha diplomája van és öt nyelvvizsgája.
Ha albérletben lakik, akkor fizetheti a bérleti díjat, a rezsit, az étkezést, esetleg gyógyszereket stb., ezek után nem marad 50-60 ezer Ft-ja ruhára vagy cipőre.
Az szintén nagyon ritka, hogy valaki ennyire fiatalon már önerőből, szülői segítség nélkül lakást tudjon venni. Ha hitelt vesz fel, akkor annak a részleteit kell törleszteni, így szintén nem marad ennyi pénz "luxus holmikra".
Itt nem arról van szó, hogy valaki pl. 30-40 éves korára sok munkával félretett sok pénzt és megteheti a költekezést.
Egy fiatalka lány esetében kicsit sem reális, hogy sok tartaléka van, saját lakása és magas fizetése, vagyis az sem reális, hogy 60 ezret csak a külsejére ki tudjon adni önerőből.
Direkt írtam, hogy itthon, Magyarországon ennyi a fizetés, de ne zavarjon...
Külföldön persze más a helyzet, viszont most nem ez a téma. Szerintem azon senki nem lepődik meg, hogy 200-400 ezres fizetésből telik valakinek ennyi ruhákra, de itthon egy fiatal, tisztességes, alkalmazotti munkával nem fog annyit keresni. Ne keverjük össze a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!