Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tipikus plázacica lányok! Nem...

Tipikus plázacica lányok! Nem kötekedésből kérdezem de tényleg. Honnan van ennyi pénzetek magatokra?

Figyelt kérdés
Én is igényes vagyok és költök magamra minden hónapban(műköröm, hajfestés fodrásznál, sminkcuccok, hajas cucco)Ruhákra kevésbé van pénzem, hogy minden hónapba vásárolgassak... Őszintén, miből telik nektek arra, hogy egy hónapba 50-60 vagy még jóval több pénzt csak magatokra költsetek?
2011. márc. 5. 19:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*50-60ezret
2011. márc. 5. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok egy plázacica,még a magassarkútól is sikítva menekülök, szóval bocsi hogy én is válaszolok :D

Miért kéne minden hónapan 50-60at költeinük magukra? Hordják a megszokott plázacicás ruháikat és kész. Persze az más, ha valakinek pénzesek a szülei.

2011. márc. 5. 19:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért mert olvastam egy hasonló kérdést amiben mindegyik azt válaszolta hogy ennyit vagy többet költ:))
2011. márc. 5. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
apuci,meg a pasi. ^^
2011. márc. 5. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bármit lehet...Nem hinném, hogy pl. egy átlag tizenéves lány megteheti, hogy havi 60 ezret költsön magára. Csak az ilyen lányok szeretik az anyagiakat is hangoztatni. A fodrász, műkörmös pedig elég sok embernél belefér havi szinten.

Aki pedig tényleg ennyit költ havonta, annak vagy pénzes a családja, vagy dolgozik és még otthon lakik, így a fizetése nagy részét magára költheti. Esetleg pénzes pasija van, aki pénzeli.

2011. márc. 5. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

Az ien művészféle kölyköknek van elengedve az életük nagyon.

1 olyan példát tudok felhozni ahol a nagyszülők nyugalmazott orvosok már, és ők pénzelhetik a nyugdíjból a családot.

Volt 1kép ahol étterembe voltak a nagyszülei bazinagy pecsétgyűrű az ujjukon, az asszonynak vastag nyaklánc díszes medállal.

Szóval mindenesetben v ügyvédek/orvosok/polgármesterek a szülők

18/F

2011. márc. 5. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Engem is ezzel vádoltak rögtön(bár én nem tartom bűnnek, ha valakinek a szülei megtehetik, hogy a lányuk mindenből a legjobbat kapja),hogy apuci vagy pasi pénzel. Ha valaki sokat költ magára, mint pl én, rögtön rákiabálják, hogy eltartott. Ha nektek 50-60ezer sok egy hónapban. És nem is járok fodrászhoz, se körmöshöz, se szoliba, se kozmetikushoz, nem veszek igénybe semmi ilyen szolgáltatást, mégis elmegy ennyi pénz. Dolgozom és ráadásul még csak nem is élek a szüleimmel, nem pénzel senki. Ja és nem vagyok plázacica.
2011. márc. 5. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, utolsó! Kivételek persze vannak, ezek szerint te biztos baromi jól keresel. Örülj neki. Amúgy meg a plázacicákról van szó.

A "plázacicák" általában nem a középkorú hölgyek közül kerülnek ki, hanem tizen-, huszonéves lányokról beszélünk. Egy fiatal, gimis vagy pályakezdő lány pedig Magyarországon nem nagyon fog nettó 100-150 ezernél többet keresni, akkor sem ha diplomája van és öt nyelvvizsgája.

Ha albérletben lakik, akkor fizetheti a bérleti díjat, a rezsit, az étkezést, esetleg gyógyszereket stb., ezek után nem marad 50-60 ezer Ft-ja ruhára vagy cipőre.

Az szintén nagyon ritka, hogy valaki ennyire fiatalon már önerőből, szülői segítség nélkül lakást tudjon venni. Ha hitelt vesz fel, akkor annak a részleteit kell törleszteni, így szintén nem marad ennyi pénz "luxus holmikra".

Itt nem arról van szó, hogy valaki pl. 30-40 éves korára sok munkával félretett sok pénzt és megteheti a költekezést.

Egy fiatalka lány esetében kicsit sem reális, hogy sok tartaléka van, saját lakása és magas fizetése, vagyis az sem reális, hogy 60 ezret csak a külsejére ki tudjon adni önerőből.

2011. márc. 5. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Én 22éves vagyok. Igaz nincs saját lakásom, de arra még várni kell. Attól még a lakbért fizetnem kell, ha nem is a részleteket. Nem lehetetlen, hogy valaki ilyen fiatalon elérje mindezt. Csak egy nyelvet tanuljon meg az illető tökéletesen és irány külföld. Az ismerőseim és én is eddig sikerrel jártunk. Utolsó előtti voltam.
2011. márc. 6. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Direkt írtam, hogy itthon, Magyarországon ennyi a fizetés, de ne zavarjon...

Külföldön persze más a helyzet, viszont most nem ez a téma. Szerintem azon senki nem lepődik meg, hogy 200-400 ezres fizetésből telik valakinek ennyi ruhákra, de itthon egy fiatal, tisztességes, alkalmazotti munkával nem fog annyit keresni. Ne keverjük össze a kettőt.

2011. márc. 6. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!