Lányok! Mik azok a tipikus csajos cuccok?
Vasárnap hagyom el édes szülői házat..és elkezdem önálló szárnyalásomat. :D
Mik azok az alapvető cuccok ?
( ezt azért kérdezem, hogy ne hagyjak ki semmit..nameg az új ötletek :D )
ugye.. hajhab... sampon...babaolaj.. fogkrém...deo..körölakk,...... (...ötletek.... )hmmm???
Ha sminkelsz, akkor smink.
Körömlakkhoz mindenképp körömlakk lemosó!
Fésű?!, ha hosszú a hajad.
Esetleg egy testápoló vagy valami ápoló krém, ha használsz ilyesmit.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de remélem ezzel is tudtam segíteni.
Nem tudom, te miket szoktál használni,ezért bővebb felsorolást írok a részletes helyett.
- Hajápolási termékek (sampon, balzsam, pakolás, hajvégápoló, hajhab, hajlakk, zselé, wax -> amiket szoktál használni vigyél magaddal).
- Arcápolási termékek (sminklemosó, arctisztító hab/krém, tonik, arckrém, arcradír, szemöldökcsipesz, fültisztító pálcika, vatta, smink, fogkrém, fogkefe, szájvíz. -> itt értelemszerűen azokat vidd, amiket szoktál használni).
- Testápolási termékek (tusfürdő, fürdősó, fürdőkesztyű/fürdőszivacs, testradír, testápoló, babaolaj, borotva/epilátor/gyanta, dezodor, hintőpor [szőrtelenítés után bizony jó, megnyugtatja a bőrt] ).
-Ezenkívül még: mosószer, öblítő, tisztító szerek..
16/L
Hirtelen ezek jutottak eszembe, remélem tudtam segíteni:)
Hat amiket en vinnek:
tisztalkodas/hajapolas: sampon, hajbalzsam, egy hajfesto ecset, egy tupirfesu, korkefe, hajkefe, tusfuro, testapolo, borotva es borotvahab, fogkefe es fogkrem, egy furdoszivacs/pamacs, torolkozok, szappan.
tisztitas: mososzerek(por vagy folyekony), oblito, hypo, valami domestos, meg mosogatoszer es szivacs hozza :D
ruhazatban ami csajos: hat fehernemuk, abbol is melltarto az gondolom igazan csajos:DD szoknya...bluz :D nem tudom ilyesmik :D
Ja, es vinnem a gofrisutomet is ;) :DDDDD
Jo koltozest, es sok szerencset kivanok neked :))))
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!