ami a mai korban az: irreálisan vékony, közben izmos, de olyanok is vannak, akiken lötyög a háj a vékonyság ellenére is. 175 cm felettiek: [link]
én sokkal jobban örülnék, ha gyakrabban látnék ilyen modelleket: [link]
főleg, hogy a ruháikat szeretnék eladni, és be kéne látni, hogy kb. senkinek sincs olyan alakja, mint a modelleknek. én pl. egy olyan ruhát se vennék meg, ami csak ezeknek a pálcikáknak áll jól.
2011. máj. 18. 00:09
2/6 anonim válasza:
90-60-90, 50 kg alatt.
2011. máj. 18. 00:25
3/6 anonim válasza:
Magas, vékony, szikár testalkatú..Amire mindenki felfigyel és akin jól áll minden ruha.
2011. máj. 18. 14:10
4/6 anonim válasza:
175 cm felett, ha összegörnyedjen ne legyen hájas, a mellméret mindegy, derékméret 60 közelében, csípőméret 90 közelében
2011. máj. 18. 15:08
5/6 anonim válasza:
Vékony alak, lapos has, közepes nagyságú mellek, kerek, feszes fenék. És ahogy már írták, jól áll rajtuk minden ruha.
Én modellkedem, 172 cm vagyok és 50 kg. Igaz, kis mellem van, de formásak a vonalaim (vékony a derekam és széles a csípőm). Az első válaszadóval pedig nem teljesen értek egyet. Szerintem azok a lányok, akik a 2. képeden szerepelnek a való életben is husisnak számítanak. Igenis van sok vékony lány, szerintem ők nem duci lányokat akarnak látni a magazinokban. Inkább vegyesen kellene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.