Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tipikus plázacica lányok! Nem...

Tipikus plázacica lányok! Nem kötekedésből kérdezem de tényleg. Honnan van ennyi pénzetek magatokra?

Figyelt kérdés
Én is igényes vagyok és költök magamra minden hónapban(műköröm, hajfestés fodrásznál, sminkcuccok, hajas cucco)Ruhákra kevésbé van pénzem, hogy minden hónapba vásárolgassak... Őszintén, miből telik nektek arra, hogy egy hónapba 50-60 vagy még jóval több pénzt csak magatokra költsetek?
2011. márc. 5. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
turi?!
2011. márc. 6. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem tudom, de egyik osztálytársnőm egy tipikus "plázacica" fajta, bár neki nincs annyira sok ruhája, mert felsőből vagy sima feketét, vagy fehéret hord, 2 farmerje van, meg 3 pulcsija kb, 1 kabátja, 1 cipője és 1 szandálja. Elmondása szerint 180-at keres (18 éves). Szerintem neki arra megy el ennyi, hogy 2 hetente műkörmös, pedikűrös, a haja is annyira ápolt és szép, hogy tuti oda is ilyen rendszerességgel jár, szoliba, kondiba heti többször. Kozmetikushoz is jár. Azt vettem ki, hogy nem szeret vásárolni, inkább kajára költ sokat, mert bio/norbi update cuccokon él. :D De neki is simán elmegy ennyi...
2013. aug. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!