Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel, hogy ne...

Mit vegyek fel, hogy ne lógjanak a melleim?

Figyelt kérdés

Nem lógnak vészesen nagyon, csak lentebb vannak a kelleténél. C kosaras melleim vannak, és ehhez nagyon vékony vagyok, szóval így még hülyébben néz ki...

15/L

2013. aug. 23. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
melltartó?
2013. aug. 23. 13:39
 2/9 A kérdező kommentje:
van rajtam melltartó, és a lehető legkisebbre van állítva a pántja, de még így sem a legjobb...
2013. aug. 23. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:

nem lehetséges hogy rossz méretű melltartót hordasz?

a c kosár nem gáz a vékony alkathoz még.. fogalmam sincs hogy mi zavar igazából :D nem írtál túl sokat a helyzetről

2013. aug. 23. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
inkább jól nézhetsz ki, nem hülyén. természetes hogy picit "lentebb vannak" a kisebb melleknél. am tényleg nem lehet h nem jó a melltartó? vagy te akarod felnyomni az arcodba őket?:D
2013. aug. 23. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:

nem akarom felnyomni őket az arcomba xD biztos hogy jó, a b kosaras az kicsi, a d meg űbernagy lenne.

hát, így hogyha a tükör előtt egy kicsit alulról megemelem (nem túlságosan) akkor néz ki igazán szépen, de persze hogyha elveszem a kezem akkor visszaesik..

2013. aug. 23. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

vegyél olyan melltartót amit a nyakadba tudsz akasztani mert úgy lehet rakni a pántját.Az se mindegy hogy a mell alatti kapcsos rész mennyire tart.Ja és vékony formázott szivacsos melltartót hordj.

[link]

2013. aug. 23. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző!

Egy melltartót nem a vállpánttal kell "felhúzni", hanem a háton futó pántnak kell jól tartania.

2013. aug. 27. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldani a problémát? :)
2013. szept. 29. 11:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, elkezdtem olyan ruhákat hordani, amik nem feszülnek, meg kiselejteztem azokat, amik szűkek voltak ciciben, s így nem látszik annyira. Meg elkezdtem felülre fekete cuccokat hordani, ami slankít.
2013. szept. 29. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!