Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinálja hogy ne lógjanak...

Mit csinálja hogy ne lógjanak annyira a melleim?

Figyelt kérdés
elég nagy a mellem (90D) és lógnak ráadásul "kifele" nőnek. és szokott rajtam melltartó lenne itthon is de még csak 16 vagyok és hát zavar hogy ennyi idősen már lóg a mellem.
2012. febr. 15. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy Istennő lehetsz!! Imádlak.
2012. febr. 15. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

a melltartótól mégjobban lógnak, mert amikor viseled nem dolgoznak a mellt tartó szalagok

és ha ezek a szalagok kinyúlnak, akkor megereszkedik a mell, és ezt visszacsinálni nem nagyon lehet

szóval próbáld kerülni a melltartót

amúgy van pár mellfeszesító gyakorlatsor, keress rá googlen

2012. febr. 15. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:
de ha nem hordok melltartót akkor csak jobban lógna hisz maga a súlya és rátesz és az ugy rosszabb lenne nem?
2012. febr. 15. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:

ez egy tévhit

amikor nem hordod, akkor a mellt tartó szalagoknak dolgozniuk, és feszülniük kell, hogy tartsák a mellet, de ha melltartót hordasz, ezek a szalagok egyre jobban ellazulnak, hiszen nincsenek igénybevéve és szinte lehetetlen őket újra feszesíteni (műtét nélkül)

úgyhogy kerüld a melltartót amennyire lehet

2012. febr. 16. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hordj nappal melltartót. Egyébként attól, hogy lóg a melled, még nem leszel kevésbé szép! :)
2012. febr. 16. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem,ahogy neked kényelmes, de csupán esztétikai hatés miatt nem fontos otthon is hordani, én pl. itthon nem de máskor mindig.nyáron viszont van h nem is nagyon hordok, szóval szerintem ahogy te jónak látod s érzed..:D
2012. febr. 16. 09:25
 7/8 anonim válasza:
minden pasi azt szereti ugyhogy d én csaj vok és sztem nem jó
2012. febr. 19. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:

# 1 és 4

Hát te vagy hatalmas tévhitben. Amit írtál, az már hosszú évekkel ezelőtt megdőlt.

A helyzet az, hogy ha a mellnek nagy a súlya, akkor masszív melltartóval kell alátámasztani, hogy ne nyúljanak meg a kötőszövetek, és a szalagok. Ha megnyúlnak, akkor már nem lehet visszafordítani.

2012. ápr. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!