Szerintetek milyen ennek a lánynak a stílusa?
2013. aug. 23. 10:11
11/19 A kérdező kommentje:
Minek ringyó és r bi??? NEM öltözéktől lesz r bi valaki, hanem a viselkedéséből.. Csak arra voltam kíváncsi, hogy tetszik-e nektek. Nem kértem trágár szavakat, szerintem ez a lány senkinek nem ártott! Vagy kérdésre válaszoltok, vagy ne tegyétek. És valamennyire ismerem, hogy eltudjam mondani, hogy egyáltalán nem rib nc!!!
2013. aug. 23. 13:05
12/19 anonim válasza:
Elég jó! Az ing+pulcsi párosítás a kedvencem. Látom ő is beveti olykor olykor a boyfriend stílust. Egyébként hasonlít a stílusunk. :)
15L
13/19 anonim válasza:
Olyan fashionista. Nincs neve, mert ez nem egy stílus, csak egy csinosan, divatosan öltözködő csaj.
14/19 anonim válasza:
Próbálja keverni az elegánst a lazával, de elég gagyin csinálja.
16/19 anonim válasza:
Szerintem jó stílusa van, bár nem hasonlít az enyémhez. A legjobban a harmadik kép tetszik.
Amúgy nem értem, ebben mi a r.bancos. Ez r.bancos: [link]
A lány, akit a kérdező linkelt, nem az.
17/19 anonim válasza:
A másidik szinte az én stílusom is lehetne...
18/19 anonim válasza:
Manapság divat ha nem minden ruhadarab illik a másikhoz. nem képvisel egyértelműen semmilyen stílust, minden képen más stílusú ruhákat hord, de csinos.
19/19 anonim válasza:
Sztem divatos, meg szép csaj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!