Szerintetek jó ennek a lánynak a stílusa?
Figyelt kérdés
Szeretnék hasonlóan öltözködni,de előtte azért megkérdezem mások véleményét is.
http://www.youtube.com/user/PlasticTinkerbell?feature=mhum#p..
2010. szept. 12. 17:42
1/12 anonim válasza:
szerintem nagyonjó:) én is így szeretnék majd öltözködni:D
2/12 anonim válasza:
Tucat. Ennyi erővel bárkit belinkelhettél volna, aki hetente jár a New Yorkerbe és hasonló helyekre. Ettől függetlenül nyugodtan öltözködj hasonlóan, nincs ezzel semmi baj :D Csak bele fogsz olvadni a tömegbe.
3/12 A kérdező kommentje:
Ha krumplis zsákot húzok magamra az egyedi lesz?:D
Milyen egy egyedi lány akkor kérlek linkelj egyet.
2010. szept. 12. 17:50
4/12 anonim válasza:
ez egyedi ,ha bevállalod XD [link]
5/12 A kérdező kommentje:
Én inkább maradok a csinosabb daraboknál.Biztos van a lány ruhatárában tucat ruha,de én többnyire divatos és egyedi cuccokat látok tőle bemutatni.Ez a stílus amit linkeltél nekem túl félelmetes:D
2010. szept. 12. 17:58
6/12 anonim válasza:
Nekem is ,de az biztos ,hogy egyedi :D .Amúgy jó a csaj stílusa ,olyan kicsit átlagosan elegáns ,mondjuk nekem kicsit túl szürke ,de amúgy jó.
7/12 anonim válasza:
nagyon jóóó a liiink :D a kékruhás cybergoth lány szép ^^.
8/12 anonim válasza:
Szerintem jó a stílus, amit linkeltél.:D Am ha egyedi szeretnél lenni, készíts saját ékszereket:) Én pl.szeretem az ilyen cuccokat: [link]
Ilyet Pesten is találsz!;)
9/12 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!