Milyen a stílusa egy leginkább alter rockot hallgató lánynak?
Úgy értem, öltözködés(milyen ruhákat, cipőt, táskát hord), hogy festi magát, milyen kiegészítőket visel, stb.. ?
És hol lehet ilyen stílusú dolgokat venni?
Azért azt ajánlom, h próbálj meg ráérezni előbb. Mert ha nem megy, ez nem a te stílusod.
AlterEgo (Blaha) ill. az Astórián egy kapualjban nagyon jó cuccok vannak.
Amúgy meg nem dől össze a világ ha te ilyen zenét hallgatsz, de nem ebben a stílusban öltözöl. :) Ha sokat jársz koncertekre úgyis rád ragad.
tornacipő, csőnadrág, valamilyen figurás felső, minimum akkora sál, mint a fejed (nyáron is!!), valami retró táska (pl olyan, amire rányomták a beatles egyik fényképét), fekete keretes szemüveg (ilyenkor nyáron napszemüvegnek vagy a ray-ban [persze nem eredeti, az luxus lenne nekik.] aviator nevű darabját, vagy szintén ezen márkának a wayfarerjét viselik.utóbbi jó, ha színes keretes, de minimum legyen fehér, fekete semmiképp sem].
a csuklódra kötözz bőrszalagokat, fülbevalóból pedig olyat vegyél, ami olyan, mint egy bakelitlemez, csak kicsi.
az alterlányok nem igazán festik magukat, a hajukat pedig pláne nem..maximum kihúzzák barna szemceruzával a szemüket+szempillaspirál.
azt hiszem, ennyiben ki is merülne ez a dolog.bővebb információért látogass el egy fesztiválra, vagy a zp-be, esetleg menj ki az utcára, hogy jobban magadénak tudhasd az alter életérzés minden apró örömét a füvön gitározástól a felülről fényképezkedésen át az altertáncig.
így majd aztán tutira egyedi leszel, ne aggódj.
bazeg, olyan amiben jólérzed magad...:S
nemgondoljátok h ez rohadt gáz? hallgattok egy bizonyos zenét, és ebből mért következik az h rögtön úgyis kell öltözni, mint a 90000 többi aki ugyanezt a zenét hallgatja? ez annyira primitív...de nembaj, majd kinövöd úgyis.
Én fanatikus quimby rajongó vagyok, de meg nem mondják rólam, mert a stílusom inkább a gótra hajaz. Persze ilyenkor nyáron igénytelen hippinek festek, mert a napon nem bírom a feketét, szóval halálra hordok egy narancssárga bő nadrágot, különböző zsákruhákkal.
Annyira sokféle zenét hallgatok, h nem szeretnék egyik zenei szubkultúrába sem csatlakozni, mert a zenék sugározta életérzést mindig eltorzítják az ilyen csoportok.
És bár sehová sem vagyok besorolható, eszméletlenül jól érzem magam, és nem parázok azon, h hú ma nem alternek öltöztem, pedig HS7 szól a fülemben, vagy nem öltöztem laza hippinek, pedig Infected pattog a fejemben.
Persze akit biztonsággal tölt el, h elkötelezze magát öltözködésben egy zeei csoportnál tegye, én mindig a felülről látók nyugalmával csemegézek az egyes stílusok javából, és nagyon jól érzem magam.
Egyedinek. :)
21/L
Azért oltanak le, mert gyökerek :)
Abban igazuk van, hogy nem kell csak azért kiöltözni, hogy, de a kérdésre persze nem válaszolnak. Ellenben valaki már jól leírta feljebb, még ha gúnyos megjegyzéseket is tett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!