Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen stílusa...

Szerintetek milyen stílusa lehet ennek a lánynak?

Figyelt kérdés
Azt tudom róla,hogy nagyon szereti a rock zenét,és szokott is járni koncertekre.Általában sötét farmerben van és sötét nőies pólóban,de láttam már rajta bordót és fehéret is.Viszont bő ruhákat nem szokott felvenni,zenekaros pólót még soha nem láttam rajta,se bakancsot,se szegecses karkötőt,málhazsákja nincs.Azt hiszem sima fekete táskát hord suliba. Akkor nem rocker,nem?Tornacipőt viszont hord és szegecses övet is.A körme néha sötétre van festve.Olyan visszafogottan öltözködik,nem feltűnően,de mégis nőies.
2009. szept. 6. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy valaki rocker nem kell neki feltűnési viszketegségben szenvednie!!A barátnőm is rocker,és mégis felveszi a rózsaszin pólot,nőies is,és minden féle szinben meg tud jelenni!!

Tehát sztem rocker...csak a visszafogottabb fajta!!

2009. szept. 6. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rocker, de nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőle?

Régen, amikor még rocker voltam, én is elég nőiesen néztem ki (nah jó, ackós az mindig volt rajtam, meg szögecses kartötő is:D), nem az összes rockerlány bő pólós, és csöves kinézetű, sőt!

2009. szept. 6. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól még tényleg lehet rocker, hogy nem hord mindenféle rockerekre jellemző cuccokat. Mindenki a saját ízlése szerint öltözködik.

Van aki mindenfélét felvesz, de attól még nem diszkó meg rap számokat hallgat, hanem rockot.

És van aki "rockeresen" öltözködik.

Én is rocker vagyok, de pl. én szeretem a zenekaros polókat, és nem szeretem a világos cuccokat...de csak azért nem, mert mindenféle apró kis pötty meglátszik rajtuk. Tegnap is fehér polóban voltam, és pár óra nem telt el, hogy egy fekete foltocska ne jelent volna meg...

Egyszerűen nekem a fekete jobb, mert nem látszik meg rajta semmi, és ez így jó nekem! :D Szóval mindig sötét cuccokban vagyok...és persze vannak karkötőim, nadrágláncaim, stb. is, mert szeretem őket.

15/F

2009. szept. 6. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
szerintem is rocker. de tenyleg nem kotelezo a bakancs, karkoto, bo polo, sot, szerintem taszitoak, rondak, izlesteleneke, elonytelenek es egylere mennek. a szegecses karkotokert sem vagyok oda. csak mert rocker oltozhet izlesesen, noiesen, de rockosan.
2009. szept. 6. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
addigjó, míg nem öltözködik úgy, mint egy rokker. ezek a normális emberek. ő is rokker, csak normális :D
2009. szept. 6. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kategorizálom magam, de legtöbbször így öltözködök. Nagy divat "valami"-nek, de nem mindenki jelenti ki, hogy ez vagy az vagyok. Lehet ő sem.
2009. szept. 6. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
elég egyértelműen rocker... énis *-* 15/L
2009. szept. 8. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg a sztereotípiáktól elszakadni. A szubkultúrák (rockerek, goth-ok stb.) nem úgy néznek ki, hogy van egy öltözködési, zenehallgatási és viselkedési szabályzat, amit lépésről lépésre be kell tartani. :D:D:D
2009. szept. 8. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát ez alapján lehet visszafogott tagja akár a gothoknak, metálosoknak, punkoknak, rudegirleknek, vagy mezei rockereknek is.

Kérdezz rá milyen zenekarokat szeret. Abból sokkal tisztább képet kapsz, mintha csak egy cimkét tudnál róla, mert ezeken a kategórákon belül van egy pár alirányzat...

2010. ápr. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!