Szerintetek milyen stílusa lehet ennek a lánynak?
Attól,hogy valaki rocker nem kell neki feltűnési viszketegségben szenvednie!!A barátnőm is rocker,és mégis felveszi a rózsaszin pólot,nőies is,és minden féle szinben meg tud jelenni!!
Tehát sztem rocker...csak a visszafogottabb fajta!!
Szerintem is rocker, de nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőle?
Régen, amikor még rocker voltam, én is elég nőiesen néztem ki (nah jó, ackós az mindig volt rajtam, meg szögecses kartötő is:D), nem az összes rockerlány bő pólós, és csöves kinézetű, sőt!
Attól még tényleg lehet rocker, hogy nem hord mindenféle rockerekre jellemző cuccokat. Mindenki a saját ízlése szerint öltözködik.
Van aki mindenfélét felvesz, de attól még nem diszkó meg rap számokat hallgat, hanem rockot.
És van aki "rockeresen" öltözködik.
Én is rocker vagyok, de pl. én szeretem a zenekaros polókat, és nem szeretem a világos cuccokat...de csak azért nem, mert mindenféle apró kis pötty meglátszik rajtuk. Tegnap is fehér polóban voltam, és pár óra nem telt el, hogy egy fekete foltocska ne jelent volna meg...
Egyszerűen nekem a fekete jobb, mert nem látszik meg rajta semmi, és ez így jó nekem! :D Szóval mindig sötét cuccokban vagyok...és persze vannak karkötőim, nadrágláncaim, stb. is, mert szeretem őket.
15/F
Hát ez alapján lehet visszafogott tagja akár a gothoknak, metálosoknak, punkoknak, rudegirleknek, vagy mezei rockereknek is.
Kérdezz rá milyen zenekarokat szeret. Abból sokkal tisztább képet kapsz, mintha csak egy cimkét tudnál róla, mert ezeken a kategórákon belül van egy pár alirányzat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!