Mért zavar egy fiút ha egy lánynak külön stílusa van?
engem 1általán nem zavar bnőmet is úgy ismertem meg h nem cicababához hűen öltözött. mára meg elsem tudnám képzelni tűsarkúban meg szoknyában.
répanacit és deszkás cipőt hord.:) nagyon édesek a bnőjével 1üt. bizti h nemcserélném le bnőmet 1 pláza k*rvára
17/F
Köszii a válaszodat! :D
Lehetne több ilyen fiu aki igy gondolja a dolgokat...
De a srácnak bejövök meg minden, csak az nem jön be neki hogy rocker vagyok és hogy fekete ruhákba járok :S
De nem értem hogy ez ennyire mért zavaro..
Jaj ez engem is nagyon dühít szóval megértelek!
Én emo vagyok és vagy emo ruhákban járok vagy úgy öltözök mint egy pasi :D
Hát ha egyszer ez tetszik...
És van vagy 5-6 srác aki mindig fűzöget (le akarnak fektetni) de közben mondogatják, hogy jajj miért kell így öltöznöd felvehetnél egy miniszoknyát meg csizmát és harisnyát stb egy szép top-ot.
Na ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben :D az életbe nem vennék fel ilyesmit, most hogy rágondolok is ideges lettem :@
ennyi f.szfejet... vegyék ők fel vagy hagyjanak engem békén.
Hát akkor egycipőben járunk..
Most én se fogom neki azt mondani hogy legyen rocker például.. :S De remélem találok olyan pasit és rem te is, akinek nem az öltözködés a fontos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!