Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért zavar egy fiút ha egy...

Mért zavar egy fiút ha egy lánynak külön stílusa van?

Figyelt kérdés
Első sorban fiuk véleményére lennék kiváncsi, de lányok is nyugodtan írhatnak. :D Bővebben arra lennék én kíváncsi, hogy mért van az sok fiunál hogy ha már egy lánynak van egy külön stílusa ebben az esetben az öltözködésben, akkor nem nem foglalkozik vele..
2009. ápr. 29. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

engem 1általán nem zavar bnőmet is úgy ismertem meg h nem cicababához hűen öltözött. mára meg elsem tudnám képzelni tűsarkúban meg szoknyában.

répanacit és deszkás cipőt hord.:) nagyon édesek a bnőjével 1üt. bizti h nemcserélném le bnőmet 1 pláza k*rvára

17/F

2009. ápr. 29. 22:31
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszii a válaszodat! :D

Lehetne több ilyen fiu aki igy gondolja a dolgokat...

2009. ápr. 29. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Minden embernek külön stílusa van!
2009. ápr. 30. 07:21
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
Lány vagyok, de fordított esetben én sem foglalkoznék olyan sráccal, akinek nem jön be a stílusa... Illetve ha nagyon megszeretem, akkor beszélnék vele, hogy ez meg az nem tetszik. Mondjuk gondolom, hogy tini vagy, hogy ez ilyen nagy probléma :)
2009. ápr. 30. 09:02
 5/14 A kérdező kommentje:

De a srácnak bejövök meg minden, csak az nem jön be neki hogy rocker vagyok és hogy fekete ruhákba járok :S

De nem értem hogy ez ennyire mért zavaro..

2009. ápr. 30. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
bocsi de sztem ha nem tetszik neki a style-od te sem tetszel neki. sztem nem éri meg senkiért sem feladni a style-odat... ugyis csak az lenne belöle, hogy megakar változtatni. ez csak az én véleméynem volt. 16éves lányvoltam.
2009. ápr. 30. 14:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Kösziike :)
2009. ápr. 30. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Jaj ez engem is nagyon dühít szóval megértelek!

Én emo vagyok és vagy emo ruhákban járok vagy úgy öltözök mint egy pasi :D

Hát ha egyszer ez tetszik...

És van vagy 5-6 srác aki mindig fűzöget (le akarnak fektetni) de közben mondogatják, hogy jajj miért kell így öltöznöd felvehetnél egy miniszoknyát meg csizmát és harisnyát stb egy szép top-ot.

Na ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben :D az életbe nem vennék fel ilyesmit, most hogy rágondolok is ideges lettem :@

ennyi f.szfejet... vegyék ők fel vagy hagyjanak engem békén.

2009. máj. 1. 01:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát akkor egycipőben járunk..

Most én se fogom neki azt mondani hogy legyen rocker például.. :S De remélem találok olyan pasit és rem te is, akinek nem az öltözködés a fontos..

2009. máj. 1. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Én változóan öltözködök :D van mikor teljesen feketébe, szegecses övvel és van mikor egy fehér cicit kiemelő topp farmer nadrágban..hát lehet az a fiú nem illik hozzád :) de a fiúk főleg nem a stílus alapján választanak hanem jellem és külső.(kivéve ha nagyon rockeres srácról van szó vagy nagyon diszkós csáviról :) )
2009. máj. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!