Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért zavar egy fiút ha egy...

Mért zavar egy fiút ha egy lánynak külön stílusa van?

Figyelt kérdés
Első sorban fiuk véleményére lennék kiváncsi, de lányok is nyugodtan írhatnak. :D Bővebben arra lennék én kíváncsi, hogy mért van az sok fiunál hogy ha már egy lánynak van egy külön stílusa ebben az esetben az öltözködésben, akkor nem nem foglalkozik vele..
2009. ápr. 29. 22:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát köszii a válaszod!

Igazad van, de azért vannak kivételek mint pl nálam... :S

2009. máj. 1. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:

01:41 vagyok

Köszi, én is remélem, hogy találunk.

Amúgy szerintem aki ezen fennakad az jó nagy b.rom tehát nem is baj, hogy nem jön össze vele a dolog. :)

2009. máj. 2. 01:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát jaja én is ezért hagyom a dolgokat... igy lesz a jobb :D
2009. máj. 2. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert esetleg érzi rajtad, hogy neked ez nem a "stílusod", hanem egy felvett viselkedésminta, ami le fog rólad kopni. Valószínűleg nem vagy elég érett hozzá. Persze az is könnyen lehet, hogy ő is éretlen, és fontos neki is a "style"-ja (és ne használjunk angol szót ahol van tökéletesen megfelelő magyar is, nem menő)...

Nekem is volt barátnőm, talpig feketében. Akinek erre van szüksége, és rozsomákként védi az nem felnőtt még (persze ez nálatok nem is baj, hiszen még fiatalok vagytok, csak ne a hasonló korú, szintén gyerek fiúkat hibáztasd).

2009. máj. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!