Mi a stílusa ennek a kalapnak? Hol kapható?
Sziasztok. Nagyon megtetszett ez a kalap, és valami hasonlót szeretnké venni. Persze nem lenneb baj ha találnék egy ugyanilyet, ugyanígy boltban ami olcsóbb, de nem tudok erre a kalapra rákeresni. Fogalmam nincs angol vagy magyar nyelven milyen típusú kalapnak nevezik ezt?
Valaki tud esetleg ajánlani valami hasonlót (amennyiben nálunk nem lehet hozzájutni) vagy olyan boltokat, ahol be lehet szerezni ilyesmit? Köszönöm
Mostanában minden ruhaboltban ilyen stílusú kalapokat árulnak(sajnos nem tudom mi a megnevezése).Ajánlom a New Yorker,Bershka,H&M,ill bármelyik fiatalok körében népszerű boltot.Esetleg még Springfield,Pull and bear..ezekben tuti van.(bár max csak műbőr szerintem).Nekem szalmás anyagból van világos,és a közepén fekete anyaggal(new yorkerbe került kb 3ezerbe)
A képen található kalap Harley Davidson márka-ez ritkaság itt mo-n,nem tudom sajnos hol árulhatják :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!