Szóval ma mondtam neki, hogy vettem a turiból egy szép pólót meg egy ujjetlan felsőt és ő erre, hogy ő bisztos a turiból nem vásárólna mert ő 15OO max 2OOO forintért újat vásáról meg ilyenek és én mondtam neki, hogy annyi pénzért még olyan minőségüt sem vesz újan mint én használtam és még azt is mondtam, hogyha akar valami jobbat akkor vegyen újat de megéri, hogy szánjon rá tőbb pénzt ha pedig csak ilyen ido-oda való ruhákat akar akkor a turiból is jó. Most nem arról van szó, hogy mindent turiból kell de 15OO forintért úgy sem vesz jobbat. Ja és egyébként nincs pénze egy jégkrémre. Amúgy én is szoktam új ruhákat venni de akkor több pénzt szánok rá és ha nincs akkor turi.
Bocsánat, hosszu lett de szerintetek kinek van igaza?
neked van igazad, de a helyesírásoddal kezdj valamit
2013. júl. 26. 09:28
14/20 A kérdező kommentje:
Tudom! Csak siettem!
2013. júl. 26. 09:30
15/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki ott vásárol, ahol akar, itt senkinek nincs igaza. De amúgy én sem szoktam turiban vásárolni, pont amiért a barátnőd sem. Leárazásokon tényleg annyiért kapsz ruhát, mint egy akasztós turiban. Én most vettem a New Yorkerben 490(!)ért egy tök jó felsőt, a pénztár mellé volt kiakasztva. Meg most a nyári leárazások miatt egy csomó mindent kapni 990, 1490, 1990ért. Én is 3000 forinttal mentem és vettem 2 felsőt. A minőség meg.. Ugyanazt adják a turkálóban is, csak azt nem a magyar, hanem a külföldi butikokból hozzák, de ugyanazok a cégek gyártják. Nincs bajom amúgy a turkálókkal, nem vagyok finnyás, ha ajándékba kapok onnan valamit, hordom, csak szerintem sem lehet sokat spórolni rajta, akkor meg inkább veszem az újat.
2013. júl. 26. 11:35
16/20 anonim válasza:
Csak most olvastam el amiket írtál még hozzá, ez a lány tényleg nem a barátnőd. Eleve minek folyton ruhát venni, ha ennyire nincs pénze? Én sem vettem magamnak semmit egész nyáron, mostanra összejött egy kis spórolt pénzem, pont jól jön a leárazásokra, de ha választani kell egy póló meg a szórakozás között, akkor alap, hogy a szórakozás választom. És nehogymár te fizess neki, mikor ő plázázik. Ha mindenképpen jóban akarsz maradni vele, akkor csináljatok olyan programot amihez nem kell pénz, pl. filmezés, séta, és akkor majd kiderül, hogy csak a pénz miatt lógott -e veled.
2013. júl. 26. 11:43
17/20 A kérdező kommentje:
En nem itelem el azert, hogy csak uj cuccokat akar venni. De o elitel ha turibol is vasarolok (mert en is veszek uj cuccokat is). Ha meg nem en fizetem hat akkor "bocs, de nem tudok menni, mert nincs penzem"! De kozben dicsekszik, hogy bevasarolt. Hat ez nekem baromira nem esik jol!:( En ezt az egeszet nagyon meguntam. Inkabb en is jarnek uj cuccokban ahelyett, hogy ra koltom a penzem.
2013. júl. 26. 15:27
18/20 anonim válasza:
mindenki ott vásárol ahol akaik veledr és ha e miatt veszekszik veled akkor nem igazi barát ha a brárnőd lenne nem azt nézné hogy milyen ruhákban jársz
2013. júl. 26. 18:14
19/20 A kérdező kommentje:
Még egy annyit hozzáteszek, hogy 2 hetet a barátjával töltött és annyira megfeletkezett rólam, hogy fel sem hívott hetek óta! Úgy látszik, hogy csak nekem kell felhívnom őt!
Mostmár ELÉG!!! BETELT A POHÁR!!!
2013. aug. 29. 11:27
20/20 anonim válasza:
Mindenki ott vásárol ahol tud meg akar, de ezért nem kellene egymást lenézni. Vedd észre, hogy kihasznál téged, ismerkedj keress új barátnõket, mert ez nem barátság!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!