Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
3 hónapja voltunk együtt, nagyon jó volt vele, boldogok voltunk. Beavattam az 1. hónap után az életembe és elmondtam neki, hogy hónapokkal ezelőtt beleszerettem egy lánybarátomba, de mivel ő nem viszonozta így én továbbléptem és megmaradtunk barátoknak és azóta is tartjuk a kapcsolatot. A barátnőmet viszont zavarta, hogy ez a lány az életem része, mert szerinte csak kihasznál engem érzelmileg és nagyon bántotta ez az egész, hogy foglalkozom azzal a lánnyal. De soha nem hanyagoltam el őt miatta, mindig Ő állt nálam az első helyen és még most is ő áll és így, hogy szakított velem még inkább csak Ő jár a fejemben. Nektek mi a véleményetek a barátnőm álláspontjáról? És hogyan szerezhetném vissza?
2012. nov. 30. 02:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy tényleg kihasznál-e.
2012. nov. 30. 02:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen közeli lány barátságok mindíg érzékeny pontok.

Ha például lenne egy barátja annak a lányak még más lenne a helyzet (saját magamból kiindulva: mivel én nem hajtok rá "foglalt" lányra, és az ilyen gerinces dolgaimról tudnak akik ismernek...)

Ha nem utaltál rá, hogy szereted a másik csajt (sem a barátnődnek sem neki, és ez máshogy sem jutott el hozzájuk) akkor nem volt teljesen jogos, persze van ebből feszültség és így bármi más könnyen veszekedést okozhat ami egyenes út a szakításhoz.

Be kell bizonyítanod neki hogy számodra csak Ő fontos ha vissza akarod szerezni. És van a lányban hajlandóság.

2012. nov. 30. 02:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha féltékeny típusú a lány, akkor nincs sok esélyed, és tán nem is érdemes erőltetni. Többszöri nekifutásra sem valószínű, hogy elfogadja a barátságodat egy volt szerelmeddel.
2012. nov. 30. 03:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vajon, ha te lennél az ő helyében-- miközben vele jársz, ő jó barátságban van a volt reménytelen szerelmével-- te elfogadnád?
2012. nov. 30. 03:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulság: Soha ne mondd el egy nőnek, hogy egy másik nőbe voltál szerelmes, akivel most is tartod a kapcsolatot. Ez amúgy aranyszabály egy kapcsolatban, most te is a saját bőrödön tapasztaltad meg. Majd legközelebb...
2012. nov. 30. 03:55
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ösnél a pont. A nők még a barátnőjüket is leépítik egy férfi kedvéért. Még a saját barátnőjükben s az ellenséget látják. Na most képzeld el kérdező, hogy abba a csajba mit láthat, akibe te szerelmes voltál, ráadásul barátkozol is vele.
2012. nov. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!