Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? A barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? A barátomnak, vagy a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátommal múltkor beszélgettünk az egyik szobatársamról, és mondtam, hogy szegénynek ugyan elég kicsi a melle, de nagyon szép feneke van szerintem. Múltkor összeült a baráti társaság, aztán kísért párunkat vissza a kollégiumba a barátom, és mondta a szobatársamnak, hogy tényleg nagyon szép feneke van, mert én mondtam, hogy szép, és tényleg az. Na már most. A szobatársam elég szépen leosztott, hogy milyen bunkó a barátom, és hogy én is hülye vagyok, hogy hagyom, hogy ezt csinálja, majd szépen meg fog csalni valakivel. És egy kis üzenetet is küldött a barátomnak. A barátomnak mondtam, hogy mit üzen neki a barátnőm, meg milyen patáriát csapott. A barátom viszont nem érti, hogy mi a baj. Engem igazából nem zavar, hogy megdícsérte. Végülis igaza van. Tényleg szép a feneke a szobatársamnak. Vagy ez már azért túlzás volt? Lehet, hogy nem kellett volna a barátnőmnek megjegyeznie, csak nekem elmondania? Nektek mi a véleményetek erről a sztoriról?
2010. jan. 28. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Boven eleg lett volna, ha neked elmondja, igy megalazta azt a lanyt is meg teged is. Es a baratnod is jogosan haragszik rad.
2010. jan. 28. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Ebben semmi különös nincs, nem vakságot fogadott szegény gyerek...

Nekem az az érzésem h a barátnőd szét akar ugrasztani benneteket.

21/F

2010. jan. 28. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
A csajszi kicsit túlreagálta a dolgot, mivel nem ismerte az előzményeket. Neked el kéne mondani és talán belátja, hogy most túlreagálta.
2010. jan. 28. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem is enyhén szólva túlreagálta a szobatársad...a barátod meg biztos nem fog megcsalni...ez csak egy megjegyzés..:D Semmi komoly dolog nincs benne.

Bár barátod annyi rosszat csinált,hogy megemlítette,hogy te is dicsérted a szobatársad fenekét...ha nem mondott volna téged,sztem nem érdekelte volna a szobatársadat különösen ez a kedves megjegyzés...f/16

2010. jan. 28. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez vihar egy pohár vizbe.Bár a helyzet volt szar mert ha arról dumáltatok volna kinek mi a baja a testével máshogy jött volna le az egész.Üljetek le megbeszélni.
2010. jan. 28. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátod elég udvariatlanul viselkedett, mert, hogy megnézte a csaj fenekét az egy dolog, hiszen nem vak, de a véleményét megtarthatta volna magának. Viszont leszámítva, hogy faragatlanul viselkedett a fiúd, szerintem nincs itt gond és majd a barátnőd is lenyugszik.
2010. jan. 28. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem nem volt megalázó a helyzet, hiszen én egyetértettem a barátom kijelentésével. Ami szép az szép. Meg azt is tudom, hogy nem csal meg a barátom. Miért csalna meg? Nálam hozzá jobban illőt úgysem talál. Csak az zavar, hogy a barátnőmnek rosszul esett. Én mondtam neki, hogy hogyan indult az egész, meg csak kedveskedésből mondta a barátom, de hát hiába beszélek.

2010. jan. 28. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha gúnyosan mondta akkor megértem. Lehet hogy nem így szánta, de neki így jött le. Ha nem, akkor nem értem az egészet. Bár úgy tudom, ha valaki nagyon elégedetlen a testével, annak a bók is rosszul esik.
2010. jan. 28. 21:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Elismerően mondta a barátom, a barátnőm is így értette, hogy egy pozitív bók, csak őt azt bántja, hogy az én barátom mondta. Azzal vágott vissza, hogy nekem hogy esne, ha az ő barátja dícsérgetne. (Hát nekem jól esne.)
2010. jan. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!