Igaza van a barátnőmnek? Tényleg tönkretehetem a lelki világát?
A barátommal 2 éve járunk együtt. Tavaly télen meghalt az anyukája.Tudni kell azt is,hogy a barátomnak van egy kishúga,aki most ment másodikba,és aki úgymond "fanatikusan" imád engem. De tényleg! Én ennek örülök,mert én is szeretem nagyon a kislányt,meg minden,de a legjobb barátnőm szerint tartsam távol magamtól,mert csak az anyukáját látja bennem,és neki okoznék kárt,ha nagyon viszonoznám a szeretetét,és tönkretenném lelkileg. Igaza lenne? Segítsetek,kérlek :///
17/L
Lelkileg azzal nem tennéd tönkre, hogy szereted.
Viszont jól gondold meg, mert most hosszútávra tervezel, viszont általában nem ez a megszokott( mármint, hogy 17 évesen jártok aztán ez több 10 évekre szól, persze van kivétel, én is 17 évesen jöttem össze a párommal, ennek 8 éve)
Szóval, ha beleéli magát és nagyon megszeret, ragaszkodik és nektek nem úgy alakul a dolog és szétmentek az neki nagyobb lelki fájdalom lesz mint nektek kettőtöknek.
Ezzel teheted tönkre a kislányt.
Ahogy az első is írja.
De ne feledd, Te a saját érzéseidért vagy felelős, nem máséért! Az nem önzőség, ha racionális gondolkodás mód, ami hidd el nem ciki, csak sokaknak nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!