Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik barátnőmnek van igaza?
2 barátnőm a minap összekaptak mert az egyik beszólt a másiknak.
A következő a helyzet:a barátnőm árva és elötte vett kedvezményes bérletet.(egyik szülője sem él)
Mire szóba jött ez a dolog és mondta neki a másik barátnőm hogy idézem "te csak hallgass mert én fizetem a te bérletedet"ezzel arra célzott hogy adóból kapja a bnőm az árvát.Mire ő mondta neki idézem: "szerinted amit a szüleim befizettek adót azt ő láttam valaha"
Már nem először volt hasonló beszólása.
Most meg megy bent feszkó
Most kinek van igaza?
szerintetek ezt fel kéne fognia viccnek?
Barátnőd nem tehet arról, hogy árva lett.
Másik barátnőd meg egy idióta, buta p*csa.
1. Ez nem idevaló téma.
2. A második barátnőd, meg egy bunkó p*csa. Kíváncsi lennék, hogyha ő került volna ilyen helyzetbe, akkor mit tett volna. Kívánok neki egy kb. akkora lelki fájdalmat, mint, amit adott a másik lánynak.
17:54-es nek!!
Igazad van ki kellet volna állnom érte de nem tettem bánt is dolog.De annyira nem szeretek két tűz között lenni
De én is igazad adtam magamban neki csak sajnos magamba meg nem tudtam hogy nem e vagyok elfogult ezzel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!