Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szerintetek divatos a...

Lányok szerintetek divatos a szőrős csizma? Mi a vélemenyétek rola?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 22. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon-nagyon tetszik. Én megvenném. Kit érdekel mi a divat?? Ez tetszik, azt jólvan. Nah....
2009. okt. 22. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ránézésre szép esetleg aranyos (de szimplán kívülről nézegetni nem sok értelme van). Ha valakin látom, akkor röhejes. Ha hó van, vagy latyak, akkor vizes, csapzott lesz meg sárok, akkor hogy néz már ki? Ha nincs hó, akkor a portól lesz csúnya, amit az utcán összeszed az ember. Hogy lehet tisztítani? Mosógépben biztos nem. Kézzel esetleg ki lehet mosni a szőrből a koszt, de nem tudok, ha utána megszárad, milyen lesz. Szóval szerrintem egyáltalán nem praktikus. Hogy divatos-e, azt nem tudom.
2009. okt. 23. 13:07
 13/18 anonim ***** válasza:
mondom h csak azért veszed mert más is..
2009. okt. 23. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Ritka csúnya darab olyan mintha egy perszacicából készült volna. Föl nem venném.
2009. okt. 23. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:

4éve voltunk Prágában akkor ott nagy divat volt. Esett a hó és a sok fiatal lány aki abban volt mint a kis jetik cammogtak hazafelé bennük, ugyanis a csizma megszívta magát vízzel és alig bírtak lépni bennük, arról már nem is beszélve, hogy úgy nézett kis a lábukon mint egy ázott macska.

Szerintem már nem olyan nagy divat vagy ha igen szigorúan tiniknek.

2009. okt. 25. 01:36
 16/18 anonim válasza:
igen, JETI ! nem fikázásból, de most komolyan, gondoljatok már bele :S ráadásul ez minden, csak nem csinos, bocs <3
2009. okt. 27. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:

hol lehet ilyen csizmákat kapni?Légyszi írd le mert 2 ée keresem és sehol nem találok ilyet

köszönöm

2010. okt. 29. 10:19
 18/18 A kérdező kommentje:
szia tavaly vettem a deichmannba.6ezer volt
2010. okt. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!