Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mostanában...

Mi a véleményetek a mostanában divatos csövessapiról?

Figyelt kérdés
Sok mindenkin látok, de szerintem borzalmas. Tök ufó fejet csinál. Ha valaki szép, akkor hülyén néz ki benne, ha ronda, akkor még hülyébben. Kb olyan szinten van, mint az a ronda UGG csizma:S
2010. jan. 10. 17:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem rémesen néz ki. A suliból többen hordanak és mi a barátnőimmel az összeset kinevetjük, mert mindegyik szörnyen néz ki benne. XD
2010. jan. 10. 18:00
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
sztem jooh az a sapi..deh az a csizma tényleg förtelmes.. :S
2010. jan. 10. 18:00
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Pls, valaki linkeljen már képet ilyen sapkáról (meg a csizmáról is ha ráér). Én nem tudom miről van szó, de ha látom akkor aztán majd fogom osztani rendesen szerintem :DDDD
2010. jan. 10. 18:03
 4/21 anonim válasza:
mi a franc az a csövessapka?
2010. jan. 10. 18:05
 5/21 anonim ***** válasza:
2010. jan. 10. 18:21
 6/21 A kérdező kommentje:

[link]

Így néz ki ez a gyönyörűség. Az a "legjobb", amikor fekete és jó szöszös...

2010. jan. 10. 18:25
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
Amit te, kérdező linkeltél, az pont nem a tipikus csövessapka, csak tisztázás végett. Az egy hagyományos sapka hátratolva a fejen. Vannak direkt olyan sapkák, amik hosszúkásak, azt nem kell hátratolni, így áll, ez a klasszikus "csövessapka". Van akinek jól áll, van akinek nem. Sok mindenen múlik. Így vagyok az Ugg csizmával is. Nekem pl. bejön mindkettő, ha valaki tudja hordani. Teszem azt, alapvetően ez a latex cicanadrág meg nem jön be, de mégis van, akin tetszik.
2010. jan. 10. 18:32
 8/21 anonim ***** válasza:
18%
Én imádom az ilyen extrém stilus igyhát én szeretem a sapit is meg a csizmát is. Miaz hogy? Imádom!...UGG csizmám van és több sapkám is. És nem azért szeretek ilyen lenni hogy az emberek csak engem bámúljanak, hanem azért mert utálom olyan lenni mint mások. Csak sajnos folyton leutánoznak. 12/L
2010. jan. 10. 18:40
 9/21 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem egyszerűen ocsmány... Mi zoknisapkának, avagy szopottgombóc sapkának hívjuk. A csizma neve a mi körünkben yetiláb. Nem is értem... Egy bolond százat csinál :D Próbálom felfogni mi a jó abban a csizmában, de nem megy. Nekem olyan... eszkimós :D A sapka meg pár emberen igen gáz. Majd feltalálok valami izét, de nagyon ronda lesz, és nagyon drága, felaggatom egy híres sztárra, kettőre, és milliomos leszek :D

És nem kérek a kioktatásból, véleményt kérdeztek :P

2010. jan. 10. 18:45
 10/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van, igazából a színe miatt vettem meg, mert gyönyörű szép türkizzöld :) Én nem tolom hátra, csak amennyire még kinéz valahogy, szerintem is nevetséges, amikor valakinek lóg a fejéről hátul. Na meg leginkább csak az utcán hordom, hogy ne fázzon a fejem...

Az UGG szerintem is rémes, főleg ha valaki szétjárja az oldalát...

2010. jan. 10. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!